Reprezentant Vanzari Magazin TOP SHOP / DORMEO-DELIMANO

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Esti invitatul nostru pentru a invata secretele negocierii si iti oferim tot suportul in a-ti creste veniturile facand ceea ce iti place:
  • Fiind sociabil si comunicativ;
  • Promovand si oferind suport clientilor in alegerea produselor potrivite;
  • Bucurandu-te de beneficii.

Descrierea jobului

Vanzarea celor mai bune produse ale brand-urilor noastre in magazinele proprii Topshop

Beneficii:
  • Salariu + Bonus in functie de vanzari;
  • Tichete de masa;
  • Asigurare medicala privata.
Plan de dezvoltare profesionala, posibilitati de promovare in cadrul companiei!

Descrierea companiei

Povestea noastra

Construim branduri pe care oamenii le iubesc!


Totul a inceput in 1992, in Slovenia. In acea perioada eram doar o companie de marketing direct, situata in Slovenia, cu un singur brand - Kosmodisk, care oferea solutii eficiente pentru durerile de spate. Eram o echipa mica, dar dornica sa facem bine.
De la primele produse vandute cu ajutorul reclamelor cu raspuns direct in urma cu aproape 3 decenii, Studio Moderna a devenit o afecere internationala si un retailer omnichannel in Europa Centrala si de Est, fiind prezenta acum in 21 de tari europene, cu o acoperire totala de 360 de milioane de potentiali clienti.
Astazi avem aproximativ 7000 de angajati, iar misiunea noastra nu s-a schimbat de atunci - dorim sa ne ajutam clientii sa isi schimbe viata in bine.
De aproape 30 de ani, Studio Moderna transforma ideile in produse inovatoare, care sprijina o viata mai fericita, mai curata, mai activa, dar si mai sanatoasa. Gama noastra de branduri proprii se concentreaza pe transformarea caminului clientilor nostri intr-un refugiu de care sa se bucure pe deplin - de la gatit, dormit si curatenie, si pana la antrenamente sportive, frumusete, ingrijire personala si multe altele.
Oferim produsele noastre prin numeroase metode: online, in propriile magazine, teleshopping, telemarketing, cataloage, dar si cu ajutorul partenerilor nostri de retail. Scopul nostru este sa facem cumparaturile cat mai placute pentru clientii nostri.

Publicat 1 iul. 2022 Reactualizat 29 iul. 2022 Expiră 31 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.