Reprezentant Vanzari Magazin TOP SHOP / DORMEO-DELIMANO

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Esti invitatul nostru pentru a invata secretele negocierii si iti oferim tot suportul in a-ti creste veniturile facand ceea ce iti place:
  • Fiind sociabil si comunicativ;
  • Promovand si oferind suport clientilor in alegerea produselor potrivite;
  • Bucurandu-te de beneficii.

Ne dorim sa faci parte din echipa noastra si vom construi impreuna o cariera de succes in vanzari pentru TINE!

Descrierea jobului

Vanzarea celor mai bune produse ale brand-urilor noastre in magazinele proprii Topshop

Beneficii:
  • Salariu + Bonus in functie de vanzari;
  • Tichete de masa;
  • Asigurare medicala privata.
  • Plan de dezvoltare profesionala, posibilitati de promovare in cadrul companiei!

Descrierea companiei

Povestea noastra

Construim branduri pe care oamenii le iubesc!


Totul a inceput in 1992, in Slovenia. In acea perioada eram doar o companie de marketing direct, situata in Slovenia, cu un singur brand - Kosmodisk, care oferea solutii eficiente pentru durerile de spate. Eram o echipa mica, dar dornica sa facem bine.
De la primele produse vandute cu ajutorul reclamelor cu raspuns direct in urma cu aproape 3 decenii, Studio Moderna a devenit o afecere internationala si un retailer omnichannel in Europa Centrala si de Est, fiind prezenta acum in 21 de tari europene, cu o acoperire totala de 360 de milioane de potentiali clienti.
Astazi avem aproximativ 7000 de angajati, iar misiunea noastra nu s-a schimbat de atunci - dorim sa ne ajutam clientii sa isi schimbe viata in bine.
De aproape 30 de ani, Studio Moderna transforma ideile in produse inovatoare, care sprijina o viata mai fericita, mai curata, mai activa, dar si mai sanatoasa. Gama noastra de branduri proprii se concentreaza pe transformarea caminului clientilor nostri intr-un refugiu de care sa se bucure pe deplin - de la gatit, dormit si curatenie, si pana la antrenamente sportive, frumusete, ingrijire personala si multe altele.
Oferim produsele noastre prin numeroase metode: online, in propriile magazine, teleshopping, telemarketing, cataloage, dar si cu ajutorul partenerilor nostri de retail. Scopul nostru este sa facem cumparaturile cat mai placute pentru clientii nostri.

Publicat 16 mai 2022 Reactualizat 13 iun. 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.