Reprezentant vanzari directe Orange

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu 5000 RON
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Iti doresti sa evoluezi atat din punct de vedere personal, cat si profesional lucrand cu persoane importante din mediul de business?
Intr-o lume in care oamenii si organizatiile au o viziune simplista si inflexibila, dorim sa promovam un spirit tanar, un mediu in care putem realiza lucruri marete cu zambetul pe buze, punand accent pe caracteristicile individuale si propriile viziuni.
Cum ti s-ar parea daca vei avea la dispozitie uneltele potrivite care sa te conduca spre mai bine, nu doar din punct de vedere financiar, ci si al sigurantei si dezvoltarii personale?
Cum te-ai simti daca in urma unui apel telefonic clientul ti-ar spune un NU categoric, ca mai apoi prin farmecul tau personal acesta sa isi doreasca o intalnire cu tine? Noi suntem convinsi ca vei deveni si mai increzator in abilitatile tale de vanzare si comunicare. Esti de acord cu noi? 😊. Apropo, am omis sa iti spunem ca si glumele sunt permise 😊.

Si daca te-ai convins ca acest anunt este despre tine , ne-am gandit ca ar mai trebui sa stii si ca:
Vei avea parte de training-uri si suport pentru a-ti atinge potentialul maxim
Suntem atenti la timpul tau liber si nu vei lucra in weekend-uri sau in timpul sarbatorilor legale
Daca iti place sa vinzi, nu trebuie sa iti impui limite
Vei avea ocazia sa iti construiesti relatii profesionale si personale pe termen lung cu persoane importante din companii si institutii publice
Avem mai multe valori dupa care ne conducem, iar cele mai importante sunt transparenta, evolutia, apropierea fata de oameni si performanta.
Daca si tu gandesti ca noi, atunci asteptam cu nerabdare sa te cunoastem!

Descrierea companiei

“Today changes with Orange” !

Orange Romania inseamna mult mai mult decat tehnologie. Orange aspira sa utilizeze tehnologiile inovatoare ca instrument de imbunatatire a calitatii vietii tuturor, fiind leader al telecomunicatiilor din Romania cu peste 10 milioane de clienti si face parte din grupul France Telecom, unul dintre leaderii mondiali cu peste 200 milioane de clienti pe 5 continente.
Publicat 27 iun. 2022 Reactualizat 27 iul. 2022 Expiră 27 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.