Reprezentant vanzari D2D

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Studii medii/ de preferat studii postliceale;
 • Cunostinte operare pe calculator – nivel minim si de utilizare a pachetului MS Office – nivel mediu;
 • Cunostinte generale de Cablu TV, Internet si Telefonie;
 • Abilitati interpersonale;
 • Negociere.

Descrierea jobului

Indeplinirea obiectivelor de vanzari in cadrul departamentului D2D, prin incheierea de contracte pentru servicii de televiziune, internet si telefonie fixa si mobila (prepaid in mediul rural, postpaid in mediul urban).


Responsabilitati:
 • Indeplinirea responsabilitatilor si sarcinilor aferente postului prin promovarea serviciilor de televiziune, internet si telefonie fixa si mobila la domiciliul potentialilor clienti;
 • Identificarea si atragerea noilor clienti prin vanzarea de servicii la domiciliul acestora;
 • Dezvolta o buna relatie de lucru cu clientii, pastrand permanent legatura cu acestia pentru a gasi oportunitati de crestere a vanzarilor prin recomandari;
 • Inregistreaza in aplicatii a datelor clientilor in conformitate cu actele prezentate si cu procedurile in vigoare, respectand standardele prezente in acestea si regulile privind protectia datelor cu caracter personal;
 • Raportarea corecta, completa si la timp a activitatii desfasurate in teren;
 • Culegerea si raportarea informatiilor despre activitatea competitiei;
 • Raspunde pentru bunurile aflate in folosinta, completeaza documentatia legata de stoc si efectueaza operatiuni de inventariere in conformitate cu legile si procedurile de lucru.

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 20 oct. 2021 Expiră 19 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos