REPREZENTANT VANZARI COSMETICE NORD SI SUD EST

GRENDA PRO BEAUTY - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu 4000 - 7500 RON
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Anul acesta, GreenCosmetic, un producator puternic de cosmetice mass market cu ingrediente naturale și organice ne-a încredintat răspunderea de a-l reprezenta în România. Pentru a le depăși așteptările, dorim să construim o echipă de vizionari, care înteleg ce implică procesul de vânzare și relația cu clienții. Alături de Golden Rose, portofoliul de produse care vine în completare poate aduce un plus valoare unui numar mult mai mare de parteneri și poate consolida relația cu cei existenți.

Suntem obisnuiți să acționăm ca o echipă și o familie. O abordare deschisă, aprecierea și sprijinul reciproc fac parte din cultura noastră.

Extinde-ți experiența și crește împreună cu noi, dacă corectitudinea, responsabilitatea, perseverența și flexibilitatea sunt calitățile tale și dacă ai:
 • O experiență minimă de 2 ani ca reprezentant vânzări FMCG (cosmetice, detergenți, food, băuturi, țigări, etc.)
 • Cunostințe minime ale pachetului Office; să nu crezi ca dorim programatori
 • Cunostințe minime de Limba Engleză; doar cât să pronunți corect denumirea produselor
 • Abilităti de negociere și prezentare; zâmbetul face diferența
 • Aspect și ținută îngrijite; și un jeans poate face parte dintr-o ținută businsess, dacă știi să-l porți
 • Disponibilitate la călătorii permanente în județele zonei, conform rutelor, cu 10-12 cazări pe lună, doar în cursul săptămânii; dacă ești o persoana extrovertită, îți poți lua energia din lumea exterioară, din locurile și de la oamenii pe care îi întâlnești.

Descrierea jobului

Colegii nostri, cu experiență între 5 si 15 de ani, sunt pe deplin pregătiți și dedicați să ajute la îndeplinirea obiectivelor:
 • Dezvoltarea portofoliului de clienți și identificarea soluțiilor de creștere în judetele alocate:
  • Postul pe zona Nord: CJ, SJ, MM, SM, BH, BN, MS, HG, CV, BV, SV, BT
  • Postul pe zona Sud-Est: GL, BR, VN, BZ, PH, IL, CL, CT, TL, BC, VS, NT, IS
 • Menținerea legăturii cu clienții în permanență, pentru atingerea obiectivelor lunare
 • Preluarea comenzilor conform rutelor de la magazinele partenere (magazine specializate cosmetice, chimice-cosmetice, sub-distribuitori, rețele locale de supermarketuri și lanțuri locale de farmacii)
 • Urmărirea implementării promoțiilor și a altor activități de marketing
 • Urmărirea activității concurenței.

Scopul nostru este să creștem împreună și de aceea îți oferim:
 • Salariu corelat cu efortul, experiența și rezultatele.
 • Asigurare medicală NN
 • Contribuție la Pilonul III de pensii NN
 • Produse pentru testare
 • Autoturism de serviciu Toyota Corolla
 • Traininguri și îndrumare permanentă
 • Posibilități de promovare, pe baza rezultatelor.

Hai să ne cunoaștem!

Descrierea companieiIMPORTATOR ȘI DISTRIBUITOR NAȚIONAL GOLDEN ROSE ȘI COSMETICE DE INGRIJIRE


Importăm și distribuim brandul de make-up și lacuri de unghii Golden Rose, fabricat de Erkul Cosmetics Turcia - unul din cei mai mari producători din lume de cosmetică decorativă, care se bucură de o mare popularitate în rândul consumatoarelor din peste 90 de țări datorită calității și diversității oferite la prețuri accesibile.


In 2022 ne-am diversificat portofoliul cu brandurile mass market pentru îngrijirea corpului, tenului și a părului Ecolatier, Cafe Mimi, Le Cafe de Beaute și Eco Laboratorie, fabricate în Rusia de către Green Cosmetics, cu ingrediente naturale și organice.


De asemenea, reprezentăm brandurile medii-premium pentru îngrijirea tenului The Skin House, Coxir, Beauugreen, Farmstay cu ingrediente naturale eficiente, fabricate în Coreea de Sud, îmbinând cele mai noi tehnologii cu metode folosite în medicina tradițională asiatică.


Suntem unicul reprezentant în România al tuturor mărcilor distribuite.MISIUNEA, VIZIUNEA ȘI VALORILE NOASTRE


MISIUNEA

Depășirea competiției prin profesionalism, continuitate și rapiditate în furnizarea produselor, atenție la sugestiile și propunerile clienților.


VIZIUNEA

Dorim să fim la curent cu cele mai noi trend-uri din industria cosmetică, susținuți de cei mai puternici furnizori și să ne dezvoltăm portofoliul prin parteneriate cu producători care ne pot oferi atât produse de calitate cât și susținere pe partea de marketing.


VALORILE

Calitatea serviciilor: Oferim servicii de calitate atât clienților cât și furnizorilor noștri cu un personal calificat și experimentat.

Transparența: Avem o politică comercială transparentă care ne permite adaptarea la orice tip de client, indiferent de mărimea acestuia. Întotdeauna vom găsi soluția optimă de colaborare.

Încrederea: Suntem o echipă profesionistă atentă la nevoile clientilor și care recomandă exact ce se pretează acestora. Importăm direct toate produsele din portofoliu și avem un stoc suficient, care poate satisface oricare cerință.

Dezvoltarea continuă: Continuăm extinderea rețelei de distribuție și a portofoliului de produse, astfel încăt toți consumatorii din România să se poata bucura de calitatea și diversitatea produselor noastre.


Suntem o echipă de profesioniști cu o abordare deschisă, în care valorile sunt apreciate, iar colegii se sprijină reciproc. Oferim posibilități de promovare bazate pe rezultatele individuale și munca în echipă.

Publicat 21 ian. 2022 Reactualizat 20 feb. 2022 Expiră 20 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.