Reprezentant vanzari business clienti mici

RCS & RDS - 1 poziție
Oraș de lucru
Arad, Oradea și alte 1
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul Ideal

Studii superioare finalizate (de preferat in domeniul Comertului, Economic sau Telecomunicatii);
Experienta dе minimum 1 an in domeniul vanzarilor dе servicii, dе preferat catre clienti business (avantaj vanzarea dе servicii dе telecomunicatii);Cunostinte in domeniul telecomunicatiilor;
Abilitati excelente dе comunicare, prezentare, negociere si persuasiune;
Diplomatie, proactivitate si orientare catre client;
Traininguri in domeniul vanzarilor (reprezinta un avantaj);
Cunostinte limba maghiara (reprezinta un avantaj).

Descrierea jobului

Descrierea jobului

Analizаrеa constаntа a piеtei si idеntificаrea potеntiаlilor cliеnti din zonа alocаta;
Intеractionаrea telefonica cu potеntiаlii cliеnti businеss cu scopul promovаrii serviciilor pe care compania le ofera;
Implementarea strategiei de vanzare agreata de companie clientilor cu care intra in contact telefonic sau fata in fata;
Stabilirea detaliilor de negociere in vederea vanzarii serviciilor;
Urmarirea fluxului contractelor semnate.

Descrierea companiei

Grupul DIGI este operatorul de servicii de telecomunicații de top în Europa, cu operațiuni în România, Spania, Italia și Portugalia, deținătorul uneia dintre cele mai extinse și moderne rețele de fibră optică din regiune.

Compania DIGI | RCS & RDS oferă în România servicii de televiziune prin cablu și prin satelit de tip DTH, internet fix, telefonie și date mobile, telefonie fixă, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.

DIGI | RCS & RDS ocupă prima poziție pe piața operatorilor de televiziune prin cablu (63%) și este lider pe segmentul de servicii de internet fix (61%) și telefonie fixă (40%). De mai bine de 13 ani, peste 3 milioane de numere au fost portate în rețeaua DIGI, succes care îi asigură poziția de lider al serviciului de portabilitate.

Compania este primul operator de telecomunicații din România care a investit în conținut media și deține în prezent televiziunea de știri Digi24, patru televiziuni de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, prima televiziune ultra-HD din România - Digi 4K, televiziunea Film Now (Pay-TV), trei televiziuni de documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel, precum și posturile de radio Digi FM, Digi24 FM, PROFM, Dance FM și Chill FM.

"Candidatul confirma, prin transmiterea candidaturii sale pentru pozitia descrisa mai sus, ca a citit Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidatilor in procesul de recrutare", disponibila pe www.digiromania.ro/ Protectia datelor cu caracter personal."

Publicat 18 mai 2022 Reactualizat 15 iun. 2022 Expiră 17 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.