Reprezentant Vanzari B2B

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu 3000 - 10000 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

  • Cautam oameni care au experienta in vanzari B2B si care nu au o problema sa dezvolte de la 0 o zona.
  • Noi punem la dispozitie baza de date de prospecti, iar ei trebuie sa-si asume rolul de hunter.
  • Acest rol presupune folosirea telefonului, a emailului, CRM-ului si Linkedin, asa ca este important sa stie sa le utilizeze.
  • De asemenea este indicat sa stie sa lucreze in Word, Excel, Microsot Outlook pentru ca va folosi laptopul pentru email-uri si raportarile zilnice.
  • Modul de lucru va fi unul hibrid, se va lucra de acasa, dar si pe teren.

Descrierea jobului

Initial, jobul este unul de dezvoltare a bazei de clienti si necesita abilitati de hunter.

Responsabilitatile reprezentantului de vanzari sunt:
- face 100 de vizite/luna (5 vizite/zi);
- trimite emailuri zilnic;
- prospecteaza pe Linkedin, Google, Lista Firme, Termene;
- participa la sedintele zilnice;
- completeaza zilnic in CRM.

Oferim:
- plan de cariera,
- masina, telefon, laptop de serviciu,
- salarizare: fix+tichete de masă+comision+bonusuri,
- traininguri,
- baze de date pentru prospectare.
Sumele afisate la ,,Salariu lunar NET oferit:'' se refera la venituri nete lunare.

Descrierea companiei

Suntem un grup, format din 4 firme, care ofera companiilor posibilitatea sa-si faca achizitiile dintr-un singur loc si sa obtina astfel, mai multe beneficii importante: economii substantiale, timp castigat redirectionat catre activitatile principale si productivitate ridicata.
Din anul 2000 consiliem firmele in achizitiile de birotica, papetarie, produse de curatenie, promotionale, produse IT si echipamente de protectie a muncii.
Avem tipografie si legatorie, inca din 1996, pe care am modernizat-o de mai multe ori si in care putem executa, de la carti de vizita pana la cataloage complexe si mostrare diverse. Garantam 100% calitatea produselor pe care le facem si daca se intampla sa nu corespunda, le refacem.
Tot in cadrul tipografiei avem un atelier de personalizari si astfel putem furniza un serviciu complet de livrare materiale promotionale personalizate. Practic, putem importa peste 10000 de produse promotionale din Germania, Franta, Polonia, Ungaria, Spania, Cehia, Portugalia, pe care le personalizam si le livram direct companiilor. Si aici garantam 100% rezultatul final.
In fiecare an realizam in tipografie o colectie unicat de agende, calendare si alte produse promotionale, pentru a ajuta companiile sa se diferentieze de competitorii lor.
A doua firma de productie realizeaza articole igienico-sanitare din hartie, adica servetele la cutie, prosoape din hartie si hartie igienica.
Cea de-a treia firma de productie este una speciala, deoarece este unitate protejata autorizata, prin care reusim sa integram persoane cu dizabilitati in piata muncii. Mai simplu spus, avem colegi, persoane cu dizabilitati, care lucreaza in productie.
Toate acestea pentru a oferi companiilor achizitii simplificate, dintr-un singur loc, cumparaturi confortabile livrate direct la sediu si cu riscuri inexistente, datorita garantiilor pe care le dam.
Publicat 6 mai 2022 Reactualizat 13 mai 2022 Expiră 5 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.