Publicat 27 Nov 2019 | Reactualizat 27 Dec 2019 | Expiră 28 Dec 2019

Reprezentant Vanzari Accesorii

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ne-am dezvoltat impreuna si am devenit unul dintre cei mai importanti dealeri auto Mercedes-Benz din Romania!

Acest job ti se potriveste daca ai:

· Studii superioare;
· Experienta in vanzari accesorii si piese auto reprezinta un avantaj semnificativ;
· Abilitati foarte bune de vanzare, negociere si comunicare;
· Abilitati de planificare si organizare.

Descrierea jobului

Rolul job-ului: promovarea, vanzarea accesorilor, In acest sens, focusul va fi pe satisfacerea nevoilor clientilor si pe dezvoltarea unor relatii productive si durabile.

Beneficii:
· Pachet salarial atractiv (salariu fix + comision)
· Bonusuri extra-salariale in functie de rezultatele obtinute
· Oportunitatea de a te dezvolta intr-un mediu profesionist si certificat international, la nivelul recunoscut al marcii Mercedes-Benz

Descrierea companiei

Autoklass Center s-a nascut din dorinta de a oferi mai mult decat o masina: o solutie personalizata. Pentru asta se bazeaza pe intelegerea profunda atat a masinilor comercializate, cat si a oamenilor. Pentru fiecare exista masina potrivita iar Autoklass Center este gata sa va ajute sa o gasiti pe a dumneavoastra, in functie de personalitatea si stilul dumneavoastra de viata. Autoklass Center este mai mult decat un dealer auto, este un bun partener de drum. Autoklass Center, primul centru autorizat Mercedes-Benz la standarde de marca din Romania cu 7 locatii nationale, apartine Romstal Group. Autoklass Center Bucuresti a fost infiintata in 2003, iar in anul 2007 devine grup ca urmare a fuziunii prin absorbtie a Autoklass SA Sibiu (2001) si Autoklass SRL Constanta (2000), compania are in prezent sucursale in Bucuresti (Mihai Bravu), Ilfov (Chitila, Pipera), Sibiu, Constanta, Ploiesti si Timisoara.

Expirat
Reprezentant Vanzari Accesorii  -  S.C. Autoklass Center S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close