de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 07 Mai 2019 | Expiră 07 Iun 2019

Reprezentant vânzări

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul trebuie să posede cunoștințe despre tehnici de vânzare, negociere, abilități de persuasiune. De asemenea, acesta trebuie să fie meticulos, capabil să învețe în permanență lucruri noi, să facă față la munca în echipă, să gesstioneze termenele limită, să fie dinamic și să posede cunoștințe de Office.
Cunoașterea limbii italiene poate reprezenta un avantaj.

Descrierea jobului

Responsabilul de vânzări va avea de gestionat clienții din 4-5 județe adiacente orașului de domiciliu, va căuta să aducă în permanență clienți noi, beneficiind de un training continuu de vânzări.

Descrierea companiei

Subsidiara Companiei Telcom Italia, lider mondial în producția de instalații pentru epurarea apelor. Compania Telcomest, cu sediul în Arad este producătoare de instalații de epurare, vase și ghivece de grădină.

Expirat
Reprezentant vânzări  -  Telcomest

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close