Reprezentant Relatii Clienti Junior

SC Groupama Asigurari SA 2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Groupama Asigurări își mărește echipa de profesioniști!

Daca dorești să îți construiești o carieră solidă, pe termen lung, la Groupama Asigurari, înseamnă că tu ești persoana pe care o căutăm!

Căutăm coleg Reprezentant Relatii Clienti Junior cu:

• Studii medii (studiile superioare constituie avantaj);
• Experienta pe un post similar in relatii clienti, tele-sales sau in domeniul asigurari constituie avantaj;
• Excelente abilitati de comunicare si inter-relationare, politete, atitudine prietenoasa;
• Orientare catre client;
• Foarte bune abilitati de gestiune a conflictelor si de control al emotiilor;
• Disponibilitate crescuta la invatare;
• Dexteritate în utilizarea calculatorului si a diverse aplicatii informatice specifice;
• Limba engleza nivel incepator;

Descrierea jobului

Ce face Reprezentantul Relatii Clienti?
  • Preia avizarea daunelor, asigura obtinerea/colectarea datelor de la apelant, crearea si atribuirea/ inregistrarea avizarii in aplicatia specifica, pentru segmentul alocat;
  • Gestioneaza solicitarile primite de la clienti si parteneri prin telefon, email si mesagerie instantanee, pentru segmentul de business Non-Life;
  • Ofera clientilor informatii referitor la produsele si serviciile companiei pentru segmentul alocat;
  • Ofera suport clientilor referitor la dosarele deschise in aplicatia specifica;
  • Contacteaza clientii in cadrul campaniilor proactive, de telemarketing, sondare a satisfactiei clientilor alocati etc.

Postul este pe o perioada determinata 12 luni, cu posibilitate de prelungire.
Sistem de lucru: hibrid.

Descrierea companiei

Groupama Asigurari este singura companie din piața asigurărilor din România care a obținut certificarea internațională Angajator de Top, oferită de Top Employer Institute din Olanda. De-a lungul celor peste 100 de ani de existenţă, Groupama a rămas fidelă valorilor sale mutualiste pe baza carora construieşte acum un grup european de asigurări şi servicii financiare, umanist şi durabil. Activ în 11 ţări din Europa şi Asia, Grupul a pătruns progresiv pe piaţa românească la finalul anului 2007 prin achiziţia BT Asigurări şi în 2008, prin preluarea Asiban şi OTP Garancia. În urma unui proces de fuziune şi integrare a rezultat Groupama Asigurări, care ocupă în prezent locul al treilea în clasamentul general al companiilor de asigurări, cu o reţea comercială unică şi integrată, cuprinzând aproximativ 127 de agenţii şi puncte de lucru, aflate pe întreg teritoriul ţării.

Groupama Asigurări este astăzi un jucător de elită pe piaţa asigurărilor din România şi un promotor al parteneriatelor pe termen lung, oferind clienţilor săi modalităţi de a-şi continua planurile personale indiferent de evenimentele neprevăzute care pot apărea. Compania oferă produse de asigurari de viaţă, bunuri, răspundere civilă, auto şi agricole, atât persoanelor fizice, cât şi clienţilor corporate. Știm ca succesul Groupama este direct legat de motivatia si performanta angajatilor noștri, motiv pentru care investim constant in pregatirea si dezvoltarea oamenilor, principala noastra resursa. Prin aportul angajatilor nostri, la Groupama reusim sa oferim zi de zi solutii simple, flexibile si inovative clientilor si partenerilor nostri si ne implicam activ in dezvoltarea pietei de asigurari din Romania.

În Groupama Asigurări lucrăm împreună pentru a le oferi clienților și partenerilor noștri cele mai bune servicii. Tocmai de aceea ne-am propus să avem mereu alături angajați profesioniști, eficienți, cu inițiativă și întotdeauna ingenios. De asemenea, promovăm un mediu de lucru profesionist, deschis, care încurajează mai presus de toate individualitatea și transparența. Colegii Groupama formează un colectiv divers, ținut împreună de valori comune și nu de trăsături comune, ceea ce ne permite să ne bucurăm în fiecare zi unii de alții și împreună de micile întâmplări care ne fac umani și ne deosebesc. Vino în echipa noastră!

Politica de confidentialitate: Protectia datelor dvs. cu caracter personal este deosebit de importanta pentru noi va rugam accesati Politica privind Caracterul Privat al Informatiilor la urmatorul link https://www.groupama.ro/politica-de-confidentialitate

Publicat 11 Aug. 2022 Reactualizat 10 Sept. 2022 Expiră 10 Sept. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.