REPREZENTANT MEDICAL

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ce ne dorim de la persoana care va face parte din colectivul nostru, prin ocuparea acestei poziții?
- Studii superioare (diploma de licența) - Facultatea de Biologie/Chimie/ Medicina;
- Experiența de minim 5 ani in domeniul vânzărilor - reprezintă un avantaj;
- Cunoștințele de limba Engleza – nivel mediu;
- Permis de conducere categoria B - de minim 1an;;
- Cunoștințe bune de operare PC - Microsoft Office;
- Abilitați bune de prezentare, comunicare verbală și scrisă;
- Implicare, inițiativa, organizare, orientare către soluții si rezultate, perseverenta;
- Capacitatea de a dobândi si utiliza informații;
- Spirit de echipa; Disponibilitate deplasări;Rezistenta la stres.

Descrierea jobului

Acesta este un moment interesant pentru a vă alătura companiei Diamedix.
Dacă sunteți pasionat de provocări, atunci aceasta este poziția pentru dvs.!

Diamedix este o companie dedicata domeniului medical si mai precis Laboratorului clinic. Oferim produse inovatoare pentru un diagnostic calitativ și o soluție completă, personalizata pentru toate tipurile de laboratoare, având ca scop crearea de beneficii semnificative pacienților și diagnosticului.

Compania susține dezvoltarea în domenii de interes, care vă pot pregăti pentru următorul nivel în cariera. Știm că oamenii sunt responsabili pentru succesul nostru și îi prețuim pe angajații noștri. Angajamentul nostru este de a crea un mediu de lucru în care sentimentul de valoare, respectat și dedicație este o experiență zilnică.


Rolul și responsabilitățile:

Departamentul comercial al firmei Diamedix s-a angajat de la început să ofere un sprijin real clienților săi, venind in întâmpinarea nevoilor acestora. Ne dorim sa devenim mai buni pentru a putea ridica standardele existente.

Ca specialist în domeniul medical (Reprezentant Medical/Sales Executive), veți avea ocazia să:

- Călătoriți și sa demonstrați expertiza dvs. ca specialist în promovarea și/sau comercializarea produselor Siemens/Hologic/Horiba, furnizând servicii valoroase clienților noștri, laboratoarelor clinice dintr-un teritoriu alocat
- Monitorizați nivelul de îndeplinire contractuala pe echipamentul/echipamentele instalat in cadrul laboratoarelor alocate.
- Asigurați contactul cu clienții alocați pentru problemele identificate in activitatea de zi cu zi .
- Colectați informații din piața care pot indica nivelul de cerere pentru specialități de produse comercializate
- Asistați Area Sales Managerul in planificarea si dezvoltarea teritoriului
- Promovați activ produsele din portofoliu prin campaniile de promovare dezvoltate de departamentul de marketing
- Dezvoltați și implementați strategia de creștere a afacerii in conturile importante pe care le deserviți, astfel încât sa fie atins targhetul setat
- Creați și prezentați mesaje de diferențiere a produselor din portofoliu prin cuantificarea valorii economice si beneficiilor ce vor fi obținute de clienți după implementarea produselor in cadrul laboratorului clinic
- Negociați si încheiați contracte cu clienții alocați sau potențiali
- Identificați oportunitățile din piața si introduceți toate informațiile identificate in sistemul CRM, pentru o gestionare eficienta a Lead-lor
- Oferiți suport continuu clienților alocați si dezvoltați programe ce vin in întâmpinarea nevoilor acestora
- Mențineți cu acuratețe datele clienților din teritoriul alocat si le completați permanent, astfel încât acestea sa fie folosite in dezvoltarea parteneriatului
- Utilizați resursele companiei in scopul dezvoltării portofoliului de clienți
- Gestionați / rezolvați rentabil orice problema identificata pentru a minimiza timpul de întrerupere a activității clienților.
- Sunteți responsabil pentru asigurarea și maximizarea satisfacției clienților cu soluțiile Diamedix și produsele sale conexe.
- Gestionați conturile clienților la un nivel care promovează bunăvoința, încrederea și credibilitatea, pentru a depăși așteptările clienților în ceea ce privește calitatea produselor, a serviciilor și a asistenței.

Descrierea companiei

Compania Diamedix este una din primele 3 companii romanești ce activează in domeniul IVD, fiind prezentă pe piață din Romania încă din anul 1996. Echipa noastră cuprinde la aceasta ora 140 de persoane din care 29 de Reprezentati medicali, aceștia fiind implicați in dezvoltarea afacerii si standardelor din domeniul medical.
Pentru Diamedix este important să lucrăm împreună ca o echipa și să devenim una dintre cele mai importante companii din regiune, concentrata pe domeniul medical. Succesul nostru este construit de oameni, curiozitate și dedicare.
Apreciem eforturile echipei si devotamentul oamenilor dar si ambiția de a deveni un specialist important in domeniu deservit.
Daca ești interesat, vino sa descoperim cum putem forma o echipa!
Publicat 12 nov. 2021 Reactualizat 10 dec. 2021 Expiră 12 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.