Publicat 15 Nov 2019 | Reactualizat 15 Dec 2019 | Expiră 16 Dec 2019

Reprezentant Medical Veterinar Nestle Purina

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


Candidatul ideal:
• Abilitati de negociere si comunicare
• Capabiliattea de analiza a informaţiei de vanzari
• Absolvent în medicină veterinara - constituie avantaj
• Experienţă practică in domeniu - minim 1 an
• Experienţă in vanzari
• Permis de conducere
• Cunostinte de limba engeza si pachetul Microsoft Office.
• Disponibilitate de a calatori si de a activa in conditii de stres si cu deadline-uri stranse.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
Informeaza in mod activ, corect si cu argumente stiintifice clientii din zona alocata, despre produsele Purina, caracteristicile, beneficiile si utilizarea corespunzatoare a acestora, urmand instructiunile si politicile NESTLE. Promovareaza produsele pentru implementarea unui portofoliu extins de produse in zona alocata si colaboreaza constant si proactiv cu echipa de vanzari in scopul realizarii obiectivelor.

- Reprezinta o sursă de informaţii cu privire la produsele Nestlé Purina Petcare, respectand principiile Nesté de marketing si legislatia locala in vigoare, furnizand informatii corecte in ceea ce privesc riscurile legate de utilizarea inadecvata a unor produse in tratarea diferitelor afectiuni.
- Promovarea produselor al clientilor din zona alocata
- Organizarea şi participarea activă la întâlnirile medical veterinare (cu acordul şefului direct)
- Informarea/convingerea persoanelor de contact cu privire la calitatea şi performanţele produselor Nestlé.
- Oferă feedback din piata către echipa de vanzari si marketing.
- Sursă de informaţii referitoare la datele de marketing în teritoriu, inclusiv activităţile concurenţei

Descrierea companiei

În cadrul Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și de băuturi din lume, suntem conduși de un scop simplu și bine definit: ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții și să contribuim la un viitor mai sănătos. De aceea, valorile noastre au la bază respectul: pentru noi înșine, pentru ceilalți, pentru diversitate, și nu în ultimul rând, pentru viitor.

Cu ambiție și dorința de a-ți depăși limitele, vei avea acces la o multitudine de oportunități, însă adevărata realizare provine din șansele pe care le creezi tu însuți - prin ideile, pasiunea și competențele de care vei da dovadă. Nestlé susține dezvoltarea fiecărui angajat, punând accentul pe responsabilitatea și autonomia individuală, asigurând un mediu favorabil aspirațiilor și ambițiilor pe termen lung: un ritm de muncă accelerat, o cultură bazată pe munca în echipă și o deosebită importanță acordată echilibrului dintre viața personală și cea profesională.

În România, Nestlé este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de alimente şi băuturi, portofoliul cuprinzând o gamă largă de produse din diverse categorii, pentru a răspunde cererii consumatorilor:

Băuturi (Nescafé, Nesquik); Dulciuri (JOE, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight, Smarties); Produse culinare (Maggi); Hrană pentru copii (Nestlé Infant Nutrition); Batoane și cereale pentru micul dejun (Nestlé Fitness, Musli, Nesquik, Chocapic etc.); Hrană pentru animale (Purina); Divizia de lux – Nespresso; Nestlé Professional - divizia de soluții „out of home”.

La Nestlé vei întâlni oameni extraordinari în fiecare etapă a carierei tale și vei avea șansa de a evolua, învățând secretele celor mai iscusite minți din întreaga organizație. Mediul nostru organizațional global, asigură un spectru foarte vast de experiențe și perspective, într-o gamă largă de profesii.

În plus, experiența ta poate acoperi mai multe brand-uri, diverse categorii de business sau chiar multiple țări datorită faptului că Nestlé nu este reprezentat doar de produsele și serviciile pe care le oferă, ci și de oamenii care asigură succesul acestora.

Înainte de a aplica pentru această poziție vă invităm să accesați pagina de internet a Nestlé România, secțiunea Cariere, pentru a afla mai multe detalii despre mediul de lucru din cadrul companiei, și pentru a vă informa cu privire la modul în care Nestlé prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal.

Ținând cont de numărul mare de aplicații, te rugăm să ai în vedere faptul că numai candidații selectați vor fi contactați.

Expirat
Reprezentant Medical Veterinar Nestle Purina  -  NESTLE ROMANIA S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close