Publicat 13 Feb 2017 | Reactualizat 16 Mar 2017 | Expiră 17 Mar 2017

REPREZENTANT MEDICAL (SYNEVO CRAIOVA, CLUJ NAPOCA)

2 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul /a la postul de REPREZENTANT MEDICAL in cadrul laboratorului SYNEVO este o persoana sociabila, dinamica, bun coechipier, implicata, avand afinitati cu domeniul medical si cu abilitatea de analiza situationala.
Absolvent/a de studii superioare ( profil medical -medicina, chimie, biologie, biochimie- constituie avantaj;
Experienta relevanta in vanzare consultativa.

Descrierea jobului

REPREZENTANTUL MEDICAL SYNEVO gestioneaza activitatea de PROMOVARE a serviciilor (existente sau nou introduse) de prospectare a pietei, de negociere, incheiere contracte ( in limitele presupuse de procedurile interne) si administrarea acestora. Fisa postului mai presupune activitati de raportare, de administrare a bazei de date de clienti si de colaborare cu departamentele centrale de marketing si vanzari in organizarea de prezentari de servicii sau evenimente PR de specialitate pe piata locala.

Oferta noastra:
O cultura organizationala bazata pe tranparenta, deschidere, incredere reciproca si un loc de munca la care sa vii cu placere.
Mentionam ca doar candidatii considerati exigibili vor fi contactati. De asemenea, mentionam ca SC SYNEVO ROMANIA SRL va pastra confidentialitatea asupra datelor dvs. cu caracter personal pe care le puneti la dispozitie prin Cv-urile transmise, in conformitate cu prevederile legii 677/ 2001.

Descrierea companiei

SYNEVO este in momentul de fata cel mai mare furnizor de servicii medicale de laborator din Romania si Estul Europei, care desfăşoară operaţiuni în 11 ţări.
Divizia de laborator Synevo International deţine in jur de 90 de laboratoare şi peste 500 centre de recoltare.
În România suntem o reţea de 16 laboratoare şi peste 65 de centre de recoltare (prezenţă geografică în 10 judeţe, plus Bucureşti şi Ilfov), formată din 9 laboratoare independente – Bucureşti, Ilfov, Iaşi, Braşov, Craiova, Timişoara, Satu Mare, Galaţi, Sibiu– şi 7 laboratoare integrate în Spitale Publice – Suceava, Rădăuţi, Cîmpulung Moldovenesc, Bucureşti (Spitalul de copii Marie S. Curie), Medgidia, Constanţa, Cluj-Napoca.
Prin tot ceea ce face, Synevo îşi asumă cuvintele care în acelaşi timp au constituit şi o promisiune ce trebuie îndeplinită în fiecare zi: „Adaugă valoare diagnosticului”.

Expirat
REPREZENTANT MEDICAL (SYNEVO CRAIOVA, CLUJ NAPOCA)  -  SC SYNEVO ROMANIA SRL