REPREZENTANT MEDICAL - gama DOCTOR FITERMAN

FITERMAN PHARMA - 5 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

• E important pentru tine sa lucrezi pentru cel mai dinamic producator de medicamente din Romania?
• Iti doresti sa promovezi gama Doctor Fiterman medicilor dermatologi si in farmacii?
• Ai experienta in activitatea de promovare catre medici si vanzarea dermatocosmeticelor/cosmeticelor catre factorii de decizie din farmacii?
• Esti o persoana proactiva, intreprinzatoare si comunicativa, avand abilitatea de a asculta si a furniza informatii specifice pentru persoanele cu care interactionezi?
• Esti adaptabila, receptiva la idei noi, iti mentii eficienta cand au loc schimbari in sarcinile sau in mediul de lucru?
• Cauti respect din partea angajatorului si oferi respect colegilor?

Viziteaza site-ul https://www.shopfiterman.ro/ pentru a ne cunoaste si vino alaturi de noi!

Descrierea jobului

• Vizitezi zilnic clientii alocati, conform routingului, pentru promovarea si vanzarea gamei Doctor Fiterman;
• Relationezi cu personalul medical, farmaciste si asistente de farmacie din farmaciile independente si de lant national;
• Identifici si transformi clientii potentiali in clienti activi prin activitatea de promovare/vanzare a gamei Doctor Fiterman.

Descrierea companiei

Perseverența, pasiunea și dedicarea sunt motoarele care ne definesc activitatea de peste 25 de ani și care, alături de principiile pe care ne-am angajat să le respectam încă de la înființare, în 1995 - CALITATE, ECHIPĂ, DEZVOLTARE – ne-au transformat în cel mai dinamic producător român din aria medicală: producător de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare, dermatocosmetice și cosmetice.

În activitatea noastră suntem mereu inspirați de pacienți pentru a crea produse inovative adecvate nevoilor acestora. Tocmai de aceea, punem întotdeauna preț pe inovație și cercetare, având o echipă formată din specialiști în farmacie, medicină, biochimie și bioinginerie medicală. Împreună am creat, dezvoltat și produs peste 200 de produse care acoperă 15 arii terapeutice.

Iar povestea noastră nu are sfârșit. Pentru că viitorul ne va ține permanent conectați la ultimele tendințe din domeniul farmaceutic și medical pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune soluții terapeutice.
Publicat 3 iun. 2022 Reactualizat 1 iul. 2022 Expiră 3 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.