Publicat 22 Mai 2019 | Reactualizat 19 Iun 2019 | Expiră 22 Iun 2019

Reprezentant Medical - Bucuresti

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal are studii superioare, bune abilitati de comunicare, este bine organizat, dinamic si cu simt antreprenorial.
Permisul de conducere auto este obligatoriu.
Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului


Reprezentantul Medical INNERGY dezvolta relatii profesionale cu medicii si farmacistii, cu alte categorii de specialisti si cadre medicale din institutiile private sau publice in zona geografica alocata.

Reprezentantul Medical are ca obiectiv, in stransa colaborare cu managementul companiei, cresterea cererii pentru produsele INNERGY in piata locala de produse farmaceutice.

Ce va oferim
Compania ofera un pachet salarial bazat pe un salariu fix plus prime si premii stimulative, corespunzatoare performatei individuale.
Se ofera de asemenea masina de serviciu, telefon si celelalte instrumente necesare desfasurarii activitatii specifice postului. Dezvoltarea profesionala este sustinuta de programe de pregatire continua.

Postul este valabil numai in varianta full time.

Descrierea companiei

Compania este dezvoltator si producator de solutii terapeutice nutritionale in parteneriat cu lideri mondiali din acest domeniu.

Expirat
Reprezentant Medical - Bucuresti  -  INNERGY

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close