Reprezentant medical - Bucuresti,Giurgiu-Alexandria,VN,NT,GL-BR,TM,Harghita-Covasna,Olt,PH

Clinica Sante - 9 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Esti o persoana dinamica, motivata, dornica de evololutie si orietata spre rezultat, te asteptam sa faci parte din echipa noastra si sa evoluam impreuna, pe termen lung.
Experienta in domeniul vanzarilor, cunostinte de operare PC, permis de conducere categoria B, disponibilitatea pentru activitatea de teren, capacitate de organizare si planificare sunt la fel de importante pentru noi.


Si nu ezita sa aplici daca te regasesti in descriere, cautam reprezentant medical pentru Bucuresti, Giurgiu-Alexandria, Vrancea, Neamt, Galati-Braila, Timisoara, Harghita-Covasna, Olt, Prahova.

Descrierea jobului

Preluarea unei zone pe care sa faci dezvoltarea permanenta a portofoliului de clienti, prin prospectare continua, semnarea de contracte noi, promovare la medici, realizarea obiectivelor valorice si specifice
comunicate, mentinerea si implementarea strategiei companiei pe zona alocata, raportarea fidela si la timp a activitatii din teren, atitudinea proactiva sunt principalele responsabilitati ale jobului.

Descrierea companiei

Clinica Sante este companie medicala de top in piata romaneasca de profil, cu peste doua decenii de experienta in domeniul analizelor medicale de laborator. Are cea mai extinsa retea de laboratoare la nivel national si se dezvolta intensiv si pe piete externe.

Publicat 28 apr. 2022 Expiră 28 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.