Reprezentant Medical Braila-Galati

CONFIDENTIAL
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

In cadrul companiei noastre, Reprezentantul Medical creeaza relatii profesionale pe termen lung cu medicii si farmacistii.

Obiectivul principal al postului este cresterea cererii produselor distribuite de compania noastra pe piata regionala.

Candidatul ideal are studii superioare de medicina sau farmacie (insa nu este o conditie obligatorie), are abilitati de relationare interpersonala. Este interesat sa lucreze independent, dar si in echipa; este caracterizat spre integritate, orientat catre rezultate, organizat, energic si cu simt antreprenorial, dispus sa lucreze cu norma intreaga.

Carnetul de conducere este obligatoriu.

De asemenea, disponibilitatea de a calatori frecvent in judetele Braila si Galati.

Descrierea jobului

Oferta (bonusuri, beneficii)

Compania noastra ofera un pachet salarial atragator, corespunzator calificarii si experientei fiecaruia, cat si instrumente de lucru de calitate (masina de companie, telefon mobil, tableta).

Se ofera bonus motivant corespunzator performatei individuale.

​De asemenea, in cadrul companiei se asigura permanent programe de instruire in vederea dezvoltarii profesionale.

Descrierea companiei

Companie cu sediul in Bucuresti, unic importator si distribuitor de produse farmaceutice, suplimente alimentare si dispozitive medicale.

De la infiintare, compania s-a aflat intr-o continua dezvoltare : portofoliu de produse, numar de angajati, cifra de afaceri, cota de piata, perfectionare personala si profesionala etc.

Calitatea produselor si serviciilor oferite, promptitudinea in intampinarea cerintelor clientilor nostri si flexibilitatea in stabilirea conditiilor comerciale sunt caracteristicile care au facut ca firma noastra sa fie un partener de afaceri serios si stabil pentru clientii nostri.
Publicat 27 sept. 2021 Reactualizat 25 oct. 2021 Expiră 27 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos