Reprezentant logistica

Books Express - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul ideal este mult mai mult decât un simplu executant, e preocupat ca fiecare dintre cititorii noștri să fie încântat ori de câte ori interacționează cu noi și atunci când primește un colet de la Books Express. E cineva care înțelege ceea ce înseamnă „librar personal” iar misunea lui este ca fiecărui client să-i fie depășite așteptările. Este o persoană atentă la detalii, sociabilă și are cunoștințe medii limba engleză și operare pe calculator.

Experiența anterioară într-o poziție similară reprezintă un avantaj, dar nu este necesară.

Descrierea jobului

  • răspunde de intrarea mărfii, depozitarea acesteia, alocarea corectă în comenzi și expedierea coletelor;
  • păstrează legătura cu firmele de curierat și se asigură că pachetele ajung în timp;
  • ambalează coletele cu atenție;
  • menține ordinea și curățenia în spațiul destinat intrării și livrării de marfă.
Vei lucra într-un mediu plăcut și relaxat, alături de oameni pasionați de ceea ce fac, care caută să îmbunătățească în permanență rezultatele muncii lor și pentru care jumătățile de măsură nu sunt o opțiune.

Descrierea companiei


Sunt Bogdana Bengulescu, acum aproape 12 ani am intrat împreună cu partenerul meu, Bogdan în această frumoasă poveste care a devenit Books Express.

Până să îmi încep viața profesională totul se învârtea în jurul cărților, care au definit – ca la cei mai mulți dintre noi -ceea ce am devenit ca adult.

O dată cu Books Express am redescoperit cărțile și un alt potențial al meu despre care nu știam. Începând cu simple confirmări de comenzi, am devenit încet, încet librarul personal al tot mai multor oameni interesanți, de cele mai diverse profesii, pasiuni și cu tot felul de proiecte. Și de la ei am învățat și mai mult. Ce au în comun sunt respectul față de profesia lor, pasiunea pentru orice fac și curajul de a ieși tot timpul din zona de confort. Ideea de librar personal este inspirată de aceste principii și s-a conturat frumos în jurul unor nevoi de servicii complete care să fie alături de client înainte, pe toată durata comenzii dar și după aceea. Oferim o platformă personalizată cu rafturi în funcție de categoriile preferate, noutăți zilnice, newslettere cu promoții, recomandări și cataloage pline de inspirație.
Publicat 31 ian. 2022 Reactualizat 28 feb. 2022 Expiră 2 mar. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.