de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 02 Aug 2007 | Expiră 02 Sep 2007

REPREZENTANT DE VANZARI

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Comunicativ,organizat,creativ,lucrul in echipa, posibilitate de deplasare in teritoriu.

Descrierea jobului

Gasirea de noi clienti in zona de activitate stabilita.
Studierea pietei preturilor pt. produsele similare si raportarea la cele proprii. Urmarirea livrarilor catre clientii proprii si controlul vanzarilor acestora.
Prezentarea situatiilor vanzarilor zilnice, saptamanale si lunare catre Supervisorul de vanzari.Prezentarea raporturilor de activitate catre conducere.
Controlul nedepasirii termenelor de plata.
Se acorda salariu atractiv, telefon si masina de serviciu.Bonus pt. realizarea planului atribuit.

Descrierea companiei

SC MKM-RO GRUP este parte a holdingului MKM Rusia cu reprezentante in Fed.Rusa,China,Bulgaria, Serbia, Grecia, Croatia si Macedonia. Obiectul principal de activitate il reprezinta distributia de materiale termo si hidroizolatoare pt. constructii civile si industriale. Holdingul se situeaza pe locul 5 in Europa de sud ca volum de vanzari anuale.

Expirat
REPREZENTANT DE VANZARI  -  MKM-RO GRUP

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close