Publicat 05 Nov 2019 | Reactualizat 03 Dec 2019 | Expiră 06 Dec 2019

Reprezentant Customer Service

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-experienta in domeniu (2 ani)
-cunostinte operare PC (Microsoft Office)
-cunostinte tehnice si management
-capacitate de analiza si sinteza
-spirit de ordine si disciplina
-usurinta in comunicare
-capacitate de lucru in echipa
-rezistenta la efort si stres

Descrierea jobului

-Preluare comenzi de la clienti, avizare si facturare marfa;
-Asigurarea fluxului de operatiuni si documente ce privesc relatia cu clientii(de la comanda - la livrarea marfii);
-Introducerea in sistem a tuturor informatiilor necesare pentru livrarea marfii in termenul solicitat de client;
-Verificare documente aferente;
-Indosariaza si gestioneaza actele specifice activitatii cu clientii si tine legatura cu echipa de vanzari din zona alocata;
-Asigurarea fluxului de comunicare intre echipa de vanzari si personalul logistic pentru activitatile de facturare, livrarea, receptie retururi;
-Buna comunicare cu clientii prin furnizarea de raspunsuri la problemele acestora cu privire la disponibilitatea produselor, date de livrare, facturi deschise, retururi,etc
-Furnizarea de suport echipei de vanzari si departamentelor cu care colaboreaza

Descrierea companiei

Policolor – Orgachim este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor, în zona Sud-Est Europeană, este producător şi furnizor de soluţii complete atât pentru piaţa bunurilor de larg consum, cât şi pentru cea industrială şi auto.
Din 1965 aducem culoare în casele oamenilor şi în mediul înconjurător, ne utilizăm creativitatea, dezvoltăm tehnologiile, producţia şi serviciile în concordanţă cu cerinţelor clienţilor şi partenerilor noştri. Succesul lor este şi succesul nostru.

Reputația noastră se bazează si pe potențialul uman și pe talentele pe care le atragem în cadrul organizației. Recrutarea, gestionarea și retenția celor mai buni oameni sunt întotdeauna o prioritate.
Veți lucra cu oameni extraordinari și vi se vor oferi experiențele și pregătirea de care aveți nevoie pentru a va atinge potențialul maxim și scopurile profesionale și personale.

Expirat
Reprezentant Customer Service  -  POLICOLOR

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close