Publicat 09 Mai 2019 | Expiră 09 Iun 2019

Reprezentant comercial

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

De la candidați așteptăm:
  • o foarte bună cunoaștere a limbii engleze sau a limbii polone (atât în vorbire cât și în scris),
  • învățământ cel puțin gimnazial,
  • permis de conducere categoria B,
  • posibilitatea de plecări în delegații de serviciu,
  • independență și capacitate de organizare a muncii;

Descrierea jobului

Reprezentant comercial
(regiunile preferate: Craiova, Targu Jiu, Alexandria, Targoviste, Ploiesti)
Persoana angajată în acest post va fi responsabilă printre altele pentru dezvoltarea vânzărilor pe piața română, ajutorarea clienților din subordine și conducerea negocierilor comerciale.

Vă oferim:
  • școliri primare pentru postul de lucru (nu este necesară experiență prealabilă în domeniu),
  • școliri interne și externe,
  • un salariu fix și un sistem atractiv de comisioane,
  • instrumente de lucru moderne (automobil, telefon, tabletă Samsung, acces online la sistemul modern de lucru prin rețeaua de calculatoare clasa ERP);

Candidații sunt rugați să trimită un CV în limba engleză cu o fotografie actuală.

Descrierea companiei

AWD Interior este o companie care se dezvoltă foarte dinamic. A fost fondată în anul 2002, iar în ultimii ani s-a transformat dintr-o firmă cu caracter regional într-o companie internațională. În momentul de față, produsele noastre sunt disponibile în mai multe țări din Europa.

Ne specializăm în vânzarea și distribuirea de articole pentru dotarea locuințelor. Aceste produse sunt în principal accesorii pentru baie. Întregul sortiment de articole este produs pentru AWD Interior și este oferit sub această marcă. În momentul de față oferta noastră conține peste 600 de articole. Printre acestea se găsesc accesorii clasice pentru camera de baie și produse stilate. Printre altele, oferta include seturi pentru camera de baie, accesorii pentru duș, capace WC, perii de toaletă, standuri, cuiere, rafturi și dulăpioare pentru camera de baie, mânere pentru persoanele cu dizabilități, perdele de duș, covorașe și mochete pentru camera de baie.

Expirat
Reprezentant comercial  -  AWD Interior

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close