Publicat 03 Feb 2020 | Reactualizat 04 Mar 2020 | Expiră 05 Mar 2020

REPREZENTANT COMERCIAL ZONAL

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca ai DORINTA DE AFIRMARE si CASTIG si esti PASIONAT DE VANZARI acesta este un job unde le poti pune in aplicare!
EXPERIENTA IN VANZARI nu este absolut necesara, dar este un plus. Pentru companie conteaza insa mai mult daca esti o persoana CORECTA si SERIOASA. Noi oferim pregatirea necesara inceperii activitatii in vanzari sau dezvoltarii in acest domeniu.
Capacitatea de a COMUNICA USOR si POLITETEA sunt absolut necesare avand in vedere ca se relationeaza cu un numar mare de clienti.
Lucram dupa un sistem foarte bine organizat care ne-a permis dezvoltarea continua, deci cautam o PERSOANA ORGANIZATA si capabila sa faca raportarile necesare jobului.
ATITUDINEA POZITIVA conteaza foarte mult. Avem in echipa oameni optimisti, care se dezvolta impreuna si ne dorim exact acelasi gen de persoane.
PASIUNEA PENTRU FRUMOS si aspectul propriu ingrijit sunt importante. Noi activam in domeniul saloanelor de infrumusetare unde vei intalni in fiecare zi persoane pasionate de frumusete. Este un domeniu selectiv, foarte frumos si intr-o continua dinamica si dezvoltare.
PERMISUL DE CONDUCERE CATEGORIA B este absolut necesar.
Suntem recunoscuti in piata pentru faptul ca ne tinem intotdeauna promisiunile si daca esti acelasi gen de persoana esti binevenit in echipa noastra!

Descrierea jobului

Suntem unul dintre cei mai importanti distribuitori din domeniu si daca ne reprezinti trebuie sa CUNOSTI FOARTE BINE PRODUSELE SI OFERTELE si sa le poti oferi clientilor un SERVICE de calitate
Realizarea PLANULUI DE VANZARI si de INCASARI sunt foarte importante si tin de o capacitate buna de planificare, pentru care firma te va pregati si va insista sa o practici in mod curent si pe termen lung.
CRESTEREA NUMARULUI DE CLIENTI este una din sarcinile principale si oferim un suport extrem de puternic in acest scop.
COLABORAREA buna cu colegii si clientii este esentiala. Respectam foarte mult relatiile cu clientii nostri si suntem preocupati mereu de gasirea de solutii ca ele sa devina si mai bune. Acelasi lucru se cere si de la tine.
ORGANIZAREA ACTIVITATII te va face sa gandesti pe termen lung si sa ai o viziune proprie asupra jobului, respectand cerintele firmei. Este un element important daca vom lucra impreuna.

BENEFICII
Salariu de baza + comision din incasarile nete + bonusuri lunare interesante in functie de realizari
Trainiguri de produse si de vanzari, masina, telefon
Preluarea unui portofoliu de clienti activi si un sprijin foarte puternic de la marketing si SUPORT VANZARI sunt elemente care vor ajuta in adaptarea in acest domeniu.
In plus iti putem garanta ca vom fi permanent preocupati sa te pregatesti, sa inveti, sa planifici si sa devii din ce in ce mai bun in profesia ta.

Descrierea companiei

Firma noastra este unul dintre cei mai importanti furnizori specializati pe piata saloanelor de coafura. Peste 4500 de saloane din ROMANIA ne-au ales pentru ca le oferim:
SIGURANTA – toate produsele din catalogul SALONPRO sunt alese cu foarte mare grija pentru a respecta un standard ridicat de calitate
SERIOZITATE – ne tinem intotdeauna promisiunile si vedem colaborarile pe termen lung
ACCESIBILITATE – ne puteti accesa prin magazine in centrele comerciale, showroom, prin online, prin departamentul de relatii cu clientii, prin reprezentanti si distribuitori in toata tara
EXPERIENTA – avem o experienta a managementului de peste 20 de ani in domeniul distributiei de produse cosmetice profesionale si punem asta in slujba clientilor nostri
EDUCATIE – oferim seminarii si cursuri de pregatire clientilor, testari de produse si acces la informatii si sprijinim clientii in dezvoltatea personalului propriu
SERVICE – raspundem rapid solicitarilor dvs. si rezolvam problemele in cel mai scurt timp posibil
CORECTITUDINE – suntem foarte corecti in relatie cu clientii nostri, partenerii si angajatii firmei
PROFESIONALISM – ne preocupam sa le oferim clientilor o relatie de calitate cu firma noastra printr-o echipa cat mai buna, care sa va asigure suportul necesar
Importam si distribuim in Romania produse destinate exclusiv saloanelor de coafura si infrumusetare si avem in portofoliu doar marci profesionale, de cea mai inalta calitate.
Gama de produse este foarte larga si contine marci importante si cunoscute pe piata profesionala.
Firma detine si o retea de magazine profesionale in mall-uri si galerii comerciale.
www.salonpro.ro .

Expirat
REPREZENTANT COMERCIAL ZONAL  -  SC SALONPRO SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close