Publicat 04 Feb 2019 | Reactualizat 06 Mar 2019 | Expiră 07 Mar 2019

Reprezentant comercial servicii mentenanță

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent studii superioare sau medii (preferabil tehnice).
Experienta in vanzari sau în domeniu tehnic constituie un avantaj.
Cunostinte de Excel, calcul tehnic si calcul financiar.
Persoana responsabila, serioasa si cu spirit de echipa.

Descrierea jobului

Răspunde solicitărilor de service venite din partea clienților, le oferă consultanță, ofertează produse și servicii, lansează comenzi în sistemele informatice de lucru, procesează diverse documente necesare derulării comenzilor, semnează și monitorizează contractele.
Salariu si bonusuri motivante. Autoturism, telefon si bonuri de masa. Traininguri de vanzari.
Mediu de lucru placut intr-o echipa de vanzari tanara, dinamica si unita.

Descrierea companiei

MCA este cel mai mare producator de usi de garaj sectionale si rulouri exterioare de pe piata autohtona, avand o retea de distributie nationala, sase filiale in tara (Bucuresti, Brasov, Timisoara, Cluj, Arad si Iasi) si logistica sustinuta de dotari moderne, birouri si hala de productie tehnologizata.
Cu o experienta de peste 20 ani in piata, succesul grupului de companii MCA este rezultatul responsabilitatii cu care trateaza produsele, clientii, angajatii, furnizorii, mediul si intreaga comunitate in care activeaza.
Calitatea produselor MCA a fost sustinuta de un proces continuu de inovare si control al calitatii. Produsele fabricate sub brandul MCA si-au facut loc pe piata din Europa de Vest, datorita nivelului inalt de calitate recunoscut atat de clientii rezidentiali, cat si de clienti industriali.
Organizarea MCA este una de tip antreprenorial in care respectul si corectitudinea sunt valori fundamentale, oferind tuturor persoanelor dreptul de exprimare si de asumare de noi oportunitati si responsabilitati.

Expirat
Reprezentant comercial servicii mentenanță  -  MCA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close