Publicat 08 Mar 2019 | Expiră 08 Apr 2019

Reprezentanţi vânzări

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Deţineţi SRL sau PFA şi maşină proprie, aveţi experienţă în vânzări, sunteţi flexibil şi prezentabil. V-aţi obişnuit ca devotamentul şi implicarea în munca depusă să vă determine succesul. Vă oferim posibilitatea unui câştig în funcţie de realizări pornind de la un produs de succes al unei companii inovatoare. Dacă vreţi să răspundeţi acestei provocări, vă rugăm să trimiteţi candidatura dvs, însoţită de CV cu poză.
​Cautam reprezentanti zonali de vanzari pentru judetele Cluj, Alba, Mures, Salaj.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
Vânzarea spatiilor de reclamă pe harti în mod independent, ca persoana juridica partenera.


Beneficii:
Bonificatie atractiva, platita saptamanal in avans, la incheierea contractului de publicitate cu clientii.

Descrierea companiei

Lider in domeniul cartografiei digitale, Schubert & Franzke este o companie austriacă cu sediul in St. Polten având o vechime de peste 30 ani de activitate. In 2005 s-a infiintat la Cluj-Napoca Schubert & Franzke SRL care în domeniul cartografic a oferit clienţilor săi produse de primă clasă. Hărţile destinate localităţilor sau judetelor cuprind pe langa informaţii specifice şi spaţii de reclamă.

Expirat
Reprezentanţi vânzări  -  Schubert-Franzke SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close