Publicat 15 Mar 2021 | Reactualizat 12 Apr 2021 | Expiră 15 Apr 2021

Relationship Manager Business Prime

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cu noi ai întotdeauna parte de un mediu prietenos, care te susține neîncetat.
Suntem alături de tine pentru a găsi împreună soluții si te ajutăm să fii mereu cea mai bună versiune a ta în interacțiunile cu clienții, colegii și coechipierii.

http://​http://www.unicredit.ro/notificari/GDPR.pd

Principalele responsabilități:

Gestionezi relaţia cu clienţii în vederea identificării nevoilor specifice portofoliului de clienţi alocat, prin evaluarea potenţialului de business;
Esti responsabil de consolidarea și îmbunătațirea calităţii portofoliului de clienţi Prime;
Iniţiezi și implementezi campanii dedicate segmentului IMM în conformitate cu regulile si fluxul campaniilor comunicate de departamentul SB customers;
Pregătesti aplicaţiiile de credit (facilitaţi noi sau reinnonire) conform reglementărilor si procedurilor in vigoare;
Oferi soluţii de cross-selling împreuna cu directorul de sucursală (Branch Manager);
Aduci un plus de valoare produselor și serviciilor dedicate clienţilor

Condiții minime de eligibilitate:

Studii superioare finalizate/ Certificare in distributia de produse de asigurare conform cerintelor legale in vigoare;
Cel putin 2 ani experienta bancara;
Cel putin 1 an experienta in vanzari in sectorul bancar, Retail / Marketing;
Cunostinte despre regulamentul bancar, comercial si drept;
Cunostinte despre mediul economic si de afaceri;
Cunostinte PC;
Cunostinte si capacitatea de aplicare corespunzatoare a reglementarilor legale in vigoare referitoare la cunoasterea clientelei, prevenirea si combaterea riscurilor de spalare a banilor si finantare a terorismului;
Cunostinte de limba engleza.

Alte competențe necesare:

Îți place să îi convingi pe ceilalți;
Îți place să interacționezi cu oamenii;
Răspunzi prompt nevoilor clienților.

Descrierea companiei

UniCredit este o banca europeana de top, cu o retea internationala activand pe 50 de piete, cu mai mult de 8.500 de sucursale si pestede angajati. Grupul opereaza in 17 tari europene.

In Romania, oferim servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Suntem una dintre principalele institutii financiare din Romania, angajator recunoscut international pentru excelenta in managementul oamenilor si pentru orientarea sa permanenta catre performanta, in toate ariile de activitate.

Pe plan extern, dorim sa fim considerati o companie in care oamenii pot avea incredere. Intern, dorim ca angajatii nostri sa se poata identifica cu valorile companiei, si impreuna, prin tot ceea ce facem, sa contribuim la crearea unui mediu de lucru remarcabil.

Invatarea este o experienta ce se desfasoara pe parcursul intregii noastre vieti, fiind esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala. In cadrul UniCredit Bank oferim angajatilor oportunitati si instrumente de invatare diverse in vederea dezvoltarii carierei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia.

In consecinta, ne angajam in diferite activitati si proiecte pentru a incuraja conduitele ce respecta modelul nostru de valori si pentru a crea o atmosfera de transparenta, avand ca scop dezvoltarea profesionala a colegilor si evaluarea corecta a performantelor lor.

Te asteptam in echipa noastra! #dowhatmatters

Expirat
Relationship Manager Business Prime  -  UniCredit Bank

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close