Publicat 18 Ian 2020 | Reactualizat 15 Feb 2020 | Expiră 18 Feb 2020

Relatii clienti - Call Center + Email + Social Media

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca simti ca ai calitatile si principiile de mai jos, atunci esti super potrivita pentru noi si abia asteptam sa te cunoastem:
1. o fire foarte pozitiva si mereu gata sa ii ajuti si sa ii sustii pe ceilalti
2. intelegatoare chiar si cu genul de clienti mai dificili (sunt situatii rare), dar te ajutam noi cu metode si formulari prin care ii putem linisti si multumi :)
3. sa te faci inteleasa usor atat verbal cat si in scris, sa oferi detalii, sa ai raspunsuri structurate si logice
4. sa fii dispusa sa faci parte dintr-o echipa
5. sa iti respecti, sa ajuti si sa iti incurajezi colegii de echipa (acestea sunt reguli dupa care echipa noastra deja functioneaza)
6. sa fii dispusa si curioasa sa inveti lucruri noi care sa te dezvolte

Descrierea jobului

Responsabilitati:
1. Preluarea apelurilor telefonice de la clienti (motivele pentru care ne contacteaza pot fi: plasare comenzi, retururi, schimburi de produse, intrebari despre anumite caracteristici ale produselor)
2. Rezolvarea nevoilor clientilor care ne scriu pe email, facebook, whatsapp
3. Pot aparea si alte taskuri ce tin de echipa, sau individuale, care vor fi discutate cu tine intainte, dar care sa nu iti afecteze reolvarea celor 2 activitati principale de mai sus

Beneficii:
1. Stabilitate și un loc de muncă sigur pe termen lung
2. Cresteri salariale bazate pe evolutia si contributia ta, cat si pe cresterea firmei
3. Proceduri scrise, cat mai detaliat, care sa iti usureze munca si sa iti dea siguranta in ceea ce ai de facut
4. Atmosfera de lucru placuta

Descrierea companiei

Suntem o echipa de oameni ambitiosi si harnici, ne defineste faptul ca vrem mereu sa ne multumim clientii, oferindu-le atat produse de calitate cat si o experienta cat mai placuta atunci cand interactioneaza cu noi (aici va fi si responsabilitatea ta ;) ). Avem standarde ridicate in tot ceea ce construim si nu mergem niciodata pe ideea ca "Lasa ca merge si asa", cautam constant solutii sa ne simplificam munca si actiunile pe care le facem, suntem foarte organizati si foarte atenti la detalii. Suntem mereu pregatiti sa infruntam orice obstacol si greutate, pentru ca ne fac si mai puternici si mai performanti, si trecem repede peste greseli atata timp cat invatam din ele. Te asteptam si pe tine sa te dezvolti alaturi de noi.

Expirat
Relatii clienti - Call Center + Email + Social Media  -  Finest Products S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close