Publicat 28 Ian 2018 | Expiră 28 Feb 2018

Reglor/tehnician pentru utilaj injectie mase plastice.

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Reglor masini de injectare mase plastice cu experienta de minim 1 an in reglarea masinilor de injectare.
Experienta in domeniu, constituie avantaj.
Seriozitate si responsabilitate;

Descrierea jobului

Descrierea jobului

Ca reglor, ai foarte bune cunostinte despre ciclurile de injectare, reglarea parametrilor utilajelor si materialele folosite in domeniu.
Avand cunostinte medii de limba engleza si/ sau germana si cunostinte bune de operare pe calculator, vei face reglajele de parametrii la masinile de injectare, lucrand in 3 schimburi.
Constituie avantaj experienta pe masini de injectare mase plastice .

Doresti sa fii acest angajat al nostru? Candideaza pentru post!

Descrierea companiei

Fado Pipe Production SRL este o firma cu activitatea de baza productia de tubulatura prin procedeul de injectie mase plastice, activitate reglementata prin codul caen .

Unitatea de productie se desfasoara in localitatea Mintia, comuna Vetel, unde s-a construit recent o hala de productie de 300 mp.

Activitaea firmei este in dezvoltare, urmand a se extinde la nivelul regiunii de vest a Romaniei, prin oferirea de produse de cea mai buna calitate pentru domeniul constructiilor, instalatiilor si al infrastructurii ce necesita piese de plastic obtinute prin procedeul de injectie.

Pentru o calitate cat mai ridicata a produselor, am ales sa lucram doar cu echipamente de productie occidentala, respectiv utilaje de injectie produse in Austria si Germania.

Expirat
Reglor/tehnician pentru utilaj injectie mase plastice.  -  Fado Pipe Production S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close