Publicat 23 Nov 2017 | Reactualizat 03 Ian 2018 | Expiră 06 Ian 2018

Reglor Mecanic

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Sunteti in cautarea unui loc de munca?

ADECCO, lider national si mondial in domeniul resurselor umane, cauta pentru clientul nostru cu domeniul de activitate in tehnologia constructiei senzorului de temperatură( termometre - sisteme de masurare): REGLOR MECANIC !

Descrierea postului: Instalarea si setarea robotilor industriali, supravegherea robotilor

Responsabilitati:

- Operare de noi setari pentru masini si echipamente
- Construcția și planificarea dispozitivelor ajutatoare mici necesare proceselor din productie
- Însoțirea proceselor de calificare, inclusiv recalificarea mașinilor
- Citirea și atribuirea(corelarea) comenzilor la masinile existente
- Metodă de lucru orientata spre eficienta și calitate
- Citirea desenelor de fabricatie
- Pregătire și echiparea mașini și mijloacelor automate de producție (roboți)
- Repararea, întreținerea și depanarea masinilor
- Configurarea și programarea mașinilor și a roboților
- Efectuarea rezervărilor pentru componente consumabile si de schimb .
- Supravegheaza si gestioneaza diverse echipamente de măsurare
- Urmareste funcționarea mai multor sisteme în același timp
- Planificarea orelor suplimentare precum și pregătirea planurilor de vacanță
- Supravegheza operatorii sa respecte procedurile de lucru pe fiecare post respectandu-se cerintele din documentatia produsului
- Completeaza documentatia specifica activitatii

Cunoștințe și abilități:

- abilitate foarte buna de invatare si adaptare la nou
- Abilități motorii fine și ochi buni ; coordonare foarte buna mana - ochi
- Cunostiinte utilizare PC
- Cunoștințe de bază despre controlul PLC și robotica
- Cunostinte de baza in domeniul masinilor ,utilajelor si echipamentelor
- Gindire practica si spirit tehnic
- Cunoastere limba straina :engleza ( este un avantaj cunoasterea limbii germane)
- Desen tehnic
- Mecanica
- Electrotehnica – electronica

Descrierea jobului

Beneficii :
-salariu atractiv
-tichete de masa
-program L-V de la 07,00 - 15,30
-al 13-lea salariu
-tichete cadou de Pasti si Craciun
-card cu servicii medicale MedLife
-transport asigurat pe rute stabilite
-suplimentare platite 175%
-Concediu de odihna de 24 zile
-alte beneficii

Descrierea companiei

Cine este Adecco?

Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii.
În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.
Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

Credem in tine!
Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

Noi si voi, suntem Adecco.

Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descarca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.
Ne gasesti si pe Facebook, Linkedin, Twitter si Instagram !

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “adecco.com” sau “adecco.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul grupului Adecco. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in companiile din cadrul grupului Adecco sau in cadrul altor entitati, realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, participarea dvs. la diverse cursuri de formare profesionala, furnizarea de diverse servicii, datele putand fi comunicate clientilor si furnizorilor nostri, numai pentru scopurile mai sus mentionate, precum si autoritatilor publice, in baza unor solicitari legale. Grupul Adecco a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs. personale, care vor fi stocate timp de 10 ani. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va pune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, etnie, rasă, orientare politică, religioasă, starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale. ADECCO RESURSE UMANE SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15866/2010. ADECCO ROMANIA SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15862/2010. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre companiile din grupul Adecco, va rugam sa va adresati ofiterilor nostri de protectie a datelor personale la dataprotection.romania[at]adecco.com.

Expirat
Reglor Mecanic  -  S.C. ADECCO RESURSE UMANE SRL