de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 17 Oct 2007 | Expiră 17 Nov 2007

REGISTRATOR MEDICAL

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru acest post in cadrul organizatiei noastre, candidatul trebuie sa fie o persoana implicata, deschisa, cu dorinta de dezvoltare personala si profesionala, cu bune abilitati de comunicare si relationare. Trebuie sa fie o persoana responsabila, calma, care utilizeaza cu usurinta calculatorul, care invata repede noi aplicatii soft-ware si are o foarte buna atentie distributiva.

Descrierea jobului

In activitatea sa zilnica, registratorul medical va avea ca responsabilitati principale, administrarea bazei de date pentru laboratorul medical si introducerea rezultatelor analizelor medicale, utilizand ca instrument de lucru o aplicatie soft-ware.

Descrierea companiei

LOTUS MEDICA este un centru medical integrat, cu capital privat, ce ofera o paleta foarte larga de servicii medicale, venind astfel in intampinarea nevoilor clientilor nostri.
Centrul medical LOTUS isi imparte zona de actiune in sapte departamente diferite: Laborator de analize medicale si Explorari functionale, Medicina de familie, Ambulatoriu de specialitate, Balneofizioterapie si Recuperare medicala, , Imagistica ( radiologie si echografie ), Stomatologie si Medicina muncii.
Lotus Medica furnizeaza servicii medicale in regim decontat de Asigurarile Sociale de Sanatate cat si in regim privat.
Centrul nostru isi continua drumul cu o echipa de oameni tineri si entuziasti, care prin motivatia lor puternica, dublata de experienta, renume, cat si de dotarea cu echipamente medicale de ultima generatie, reusec sa asigure servicii medicale intr-o gama foarte larga, ridicandu-se la cel mai inalt grad de profesionalism.
Misiune “Ne dorim sa imbunatatim calitatea vietii pacientilor nostri“ prin oferta larga de servicii medicale puse la dispozitia clientilor, prin calitatea actului medical si dotari ce se ridica la cele mai inalte standarde.

Principiu “Noi vindecam oameni si nu boli”
Este evidenta deschiderea fata de nevoile clientilor, aplecarea spre latura umana a actului medical.

Valori • Servicii medicale integrate de o inalta tinuta profesionala;
• Maxima pregatire profesionala;
• Pregatire si instruire continua a personalului;
• Respect si sprijin reciproc;
• Grija fata de client;
• Tinerete, entuziasm.

Expirat
REGISTRATOR MEDICAL  -  LOTUS MEDICA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close