Publicat 14 Oct 2019 | Reactualizat 11 Nov 2019 | Expiră 14 Nov 2019

Referent tehnic

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare finalizate;
- Experienta de minim 3 ani intr-un post similar;
- Cunoasterea fluxului de reparatii pentru autovehicule in raport cu normele impuse de producator;
- Foarte bune cunostinte MS Office: Word, Excel;
- Cunostinte programe dedicate: Elsa, ETKA, CROSS, constituie avantaj;
- Experienta in gestionarea serviciului de management anvelope, constituie avantaj;
- Foarte bune abilitati de comunicare;
- Persoana orientata catre detalii, multi-tasking, motivata, cu atitudine proactiva, amabila, dornica de a gasi solutii si de a veni permanent in intampinarea solicitarilor si nevoilor colegilor nostri.

Descrierea jobului

- Gestionarea tuturor serviciilor din portofoliul fiecarui client (mentenanta, card carburant, management anvelope, asistenta rutiera, pick-up, vehicul la schimb, GPS, rovinieta);
- Mentinerea legaturii cu furnizorul de servicii si clienti;
- Aprobarea lucrarilor de service, conform conditiilor contractuale specifice fiecarui vehicul si conform recomandarilor producatorului autovehiculului respectiv;
- Intermedierea si rezolvarea proactiva a problemelor aparute in relatiile cu furnizorii si clientii;
- Colaborarea cu call center-ul dedicat si cu celelalte departamente implicate in activitatea de vanzare si gestionare clienti flote;
- Importul facturilor de furnizori in sistemul informatic.

Descrierea companiei

Porsche Finance Group Romania se ocupă cu finanţarea autoturismelor aparţinând mărcilor holding-ului Porsche: Volkswagen, Audi, SEAT,Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Das Weltauto. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurari pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

Porsche Leasing Romania IFN SA oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice şi companii.

Porsche Bank Romania este prima bancă auto specializată de pe piaţa românească si oferă credite pentru autoturisme.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA.

Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car şi leasing operaţional.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru maşinile noi şi rulate achiziţionate în leasing, credit sau cash, prin companiile grupului, Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank.

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare si asigurare auto. Porsche Holding are peste 45 de ani de experienţă în finanţarea si asigurarea auto şi este parte a Volkswagen Group.

Expirat
Referent tehnic  -  Porsche Finance Group Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close