Publicat 05 Mai 2008 | Reactualizat 03 Iun 2008 | Expiră 05 Iun 2008

Referent Marketing Vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta relevanta intr-o pozitie de asistent marketing si vanzari este un avantaj important; Este important sa dovediti capacitatea de a invata rapid astfel incat sa puteti detine informatii detaliate despre produsele noastre.
Trebuie sa dispuneti de abilitatea de a rezolva probleme intr-un mod independent si folosindu-va capacitatile analitice.
Pozitia va include diverse responsabilitati pentru care este important sa puteti lucra in Excel.
Disponibilitatea de relocare in Bucuresti.

Descrierea jobului

Identifica si segmenteaza clientii si potentialii clienti;
Organizeaza si coordoneaza implementarea planurilor de actiune la punctul de lucru;
Identifica si valorifica toate oportunitatile oferite de piata pentru vanzari;
Periodic organizeaza studii de piata pentru a identifica cat mai exact cererea si criteriile de cumparare a clientilor precum si imaginea pe care o au clientii despre produse sau in general despre firma noastra;
Urmareste relatia cu clientii pentru a asigura cea mai buna relationare cu acestia: preluarea comenzilor, livrarea produselor, urmarirea incasarilor, verificarea nevoilor etc.
Mentine si dezvolta relatia cu furnizorii de publicitate ai firmei si cauta noi posibilitati de a face reclama sau de reducerea costurilor campaniilor de marketing;
Intocmeste planurile de actiune lunare, respectand termenele;
- intocmeste rapoarte de evaluare ale actiunilor intreprinse si al impactului avut, cu referire clara asupra costurilor angajate si a profitului generat prin aceste costuri;
- organizeaza diverse actiuni de promovare in punctele de lucru din tara.

Descrierea companiei

Infiintata in 1862, Tikkurila este unul din jucatorii cei mai puternici in Europa si la nivel regional, cu o pozitie de leader in piata de lacuri si vopseluri . In segmentul de vopseluri decorative, Tikkurila este detinatorul unor branduri care sunt considerate de prima importanta in multe piete europene.
Viziunea companiei Tikkurila este de a-si consolida pozitia de lider si de a deveni cea mai puternica companie din domeniu atat din perspectiva organizatiei cat si din perspectiva profitabilitatii. Ne asteptam ca in Europa Centrala si de Est sa obtinem cea mai mare crestere mai ales bazandu-ne pe calitatea superioara a produselor noastre.

Expirat
Referent Marketing Vanzari  -  Tikkurila Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close