Publicat 01 Mar 2008 | Reactualizat 30 Mar 2008 | Expiră 01 Apr 2008

Referent marketing si vanzari

8 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana tanara,dimanica,dispusa sa isi schimbe domiciliul ( activitatea se va desfasura in Bucuresti), cu reale capacitati de interrelationare umana,dispusa sa se perfectioneze.

Descrierea jobului

Firma importa si distribuie mai multe game de produse cosmetice si face permanent un studiu de piata vis a vis de : segmetul tinta de consumatori, obiceiuri de consum ale acestora, ce le place si ce nu la produsele firmei noastre, etc.Functia este de referent de marketing si vanzari si presupune contactarea potentialilor clienti,promovarea si vanzarea produselor din oferta firmei, completarea dupa cumparare a unei fise in care se noteaza date despre respectiva persoana ( varsta, studii etc) si revenirea la aceiasi cumparatori dupa un anumit interval de timp pentru a nota in aceiasi fisa obiectii aparute in urma folosirii produselor.O experienta anterioara nu este necesara, firma oferind o pregatire teoretica si practica inainte de inceperea activitatii.Anuntul este valabil pentru persoanele din toata tara,firma oferindu-le acestora locuinta de serviciu ( gratuit ) in Bucuresti.

Descrierea companiei

Firma din Bucuresti ce are ca obiect de activitate principal importul si distributia de produse cosmetice si ca obiect secundar ( obiect secundar creeat pentru al spijini pe cel principal ) cerecetarea de piata.

Expirat
Referent marketing si vanzari  -  Special Advertising And Promotion

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close