Publicat 08 Mai 2008 | Expiră 08 Iun 2008

Referent marketing, Referent comercial, merchandiser, asistent manager, sofer categoriile B si C, Reprezentant vanzari, Agenti vanzari

CONFIDENTIAL
1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoanele pe care dorim sa le angajam sunt organizate, perseverente si ambitioase. Sunt orientate spre dezvoltare personala si de grup.

Descrierea jobului

Referent marketing - Timisoara - se ocupa de imaginea firmei si a produselor firmei prin metode de promovare si prezentare la nivel national.
Referent comercial - Timisoara - se ocupa cu pastrerea relatiilor cu clientii firmei si cu colegii din teritoriile arondate.
Asistent manager - Timisoara - administreaza fluxul de documente, preia si preda legaturile telefonice, alte activitati de administratie.
Reprezentant de vanzari, Agent - Timisoara, Cluj - administreaza si dezvolta relatiile cu clientii din teritoriul alocat.
Sofer categoria B si C - Timisoara - transporta marfurile catre clientii din tara.
Merchandiser - Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara - se ocupa cu optimizarea prezentarii marfurilor companiei in rafturile clientilor, pastrarea legaturii cu reprezentantii lanturilor de magazine.

Descrierea companiei

Companie in dezvoltare, producatoare si distribuitoare de produse.

Expirat

Angajator CONFIDENTIAL

Angajatorul a ales ca denumirea companiei să nu fie făcută publică.

Numele companiei va fi dezvăluit doar celor ce vor fi contactați de către angajator.

Referent marketing, Referent comercial, merchandiser, asistent manager, sofer categoriile B si C, Reprezentant vanzari, Agenti vanzari  -  CONFIDENTIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close