Publicat 22 Oct 2008 | Reactualizat 20 Nov 2008 | Expiră 22 Nov 2008

REFERENT DE SPECIALITATE - SERVICIUL ADMINISTRATIV

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Autoritatea Aeronautică Civilă Română, cu sediul în Bucureşti, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 38-40, sector 1, anunţă scoaterea la concurs a unui post de referent de specialitate în Serviciul Administrativ în cadrul Direcţiei Economice.
Candidaţii trebuie să aibă studii superioare, experienţă în domeniul evidentei contabile, experienţă şi cunoştinţe solide în utilizarea calculatorului (Excel, Word), capacitate de analiză şi sinteză, spirit analitic, viteză de reacţie, disponibilitate în extinderea domeniului de cunoştinţe şi din alte domenii.
Concursul va avea loc pe data de 05.11.2008 ora 10:00 la sediul regiei.
Cererile de înscriere, însoţite de Curriculum Vitae, copii după actele de studii, cazierul judiciar şi adeverinţa medicală vor fi depuse la registratura Autorităţii Aeronautice Civile Române până pe data de 03.11.2008.
Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 2081542, sau de pe site-ul www.caa.ro.

Descrierea jobului

A. Cerinţe:

1.Studii superioare;
2.Experienţă în domeniul evidentei contabile;
3.Experienţă şi cunoştinţe solide în utilizarea calculatorului (Excel, Word);
4.Capacitate de analiză şi sinteză;
5.Spirit analitic, viteză de reacţie;
6.Disponibilitate în extinderea domeniului de cunoştinţe şi din alte domenii;

B. Tematica de examen:

1.Contabilitate de gestiune;
2.Inventarierea elementelor de activ si de pasiv;
3.Achiziţii publice.

C. Bibliografie

1.Legea nr. 15/1994 privind amortizarea capitalului imobilizat în active corporale şi necorporale, cu modificările şi completările ulterioare;
2.Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1850/2004 privind registrele şi formularele financiar-contabile;
3.Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobată cu modificări prin Legea nr. 337/2006;
4.Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1753/2004 pentru aprobarea Normelor privind organizarea şi efectuarea inventarierii elementelor de activ şi de pasiv;
5.Hotărârea Guvernului nr. 273/1994 cu modificările şi completările ulterioare, privind aprobarea Regulamentului de recepţie a lucrărilor de construcţii şi instalaţii aferente acestora.

D. Condiţii de organizare:

Cererile de înscriere, însoţite de Curriculum Vitae, copii după actele de studii relevante, cazierul judiciar şi adeverinţa medicală vor fi depuse la registratura Autorităţii Aeronautice Civile Române până cel târziu în data de 03.11.2008.
Concursul va avea loc miercuri, 05.11.2008, începând cu ora 10.00 şi va consta în: testarea psihologică, testarea cunoştinţelor de specialitate şi testarea cunoştinţelor de utilizare calculator (test Word, Excel). Testul psihologic şi testul cunoştinţelor de utilizare calculator sunt eliminatorii. Punctajul general al concursului este de 100% pentru testul de specialitate (10 întrebări/subiecte pentru dezvoltare/rezolvare). Nota generală minimă pentru admitere va fi 7,50.
În cazul în care vor exista mai mulţi candidaţi care vor îndeplini criteriile de angajare, va avea loc un interviu în scopul departajării lor.

Descrierea companiei

REGIE AUTONOMA DE INTERS PUBLIC NATIONAL

AACR ESTE DESEMNATA DE MINISTERUL TRANSPORTURILOR CA ORGANISM DE REGLEMENTARE UNIC SI AUTORITATE DE SUPRAVEGHERE IN AVIATIA CIVILA.

Expirat
REFERENT DE SPECIALITATE - SERVICIUL ADMINISTRATIV  -  AUTORITATEA AERONAUTICA CIVILA ROMANA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close