Publicat 10 Nov 2007 | Reactualizat 09 Dec 2007 | Expiră 11 Dec 2007

referent de specialitate/daune externe

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajatul ideal pentru institutia noastra il reprezinta persoana care intentioneaza a face o cariera in domeniul asigurarilor, onesta, punctuala, responsabila, stabilla, ordonata, careia ii place lucru in echipa.

Descrierea jobului

In sinteza, job-ul presupune identificarea societatii de asigurare a autovehiculului care a produs un accident rutier; comunicarea cu Birourile Nationale din strainatate/societati de asigurare/persoanele prejudiciate in urma unui accident rutier; comunicarea in lb. engleza cu partenerii straini.

Identificarea asiguratorului se face dupa o procedura bine stabilita si in termenul indicat.

Programul de lucru este intre orele 8.30 - 17.00, de luni pana vineri inclusiv.

Angajatorul ofera:
- salariul la termenul stabilit in contractul de munca
- bonuri de masa
- prime, in functie de rezultatele angajatului, fidelitatea acestuia fata de asociatie
- pregatire profesionala

Descrierea companiei

Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (B.A.A.R.) este o asociatie profestionala care isi desfasoara activitatea in domeniul asigurarii de raspundere civila auto. Biroul Roman joaca un rol important atat pe plan international cat si pe plan national. Reprezinta Romania in Sistemul international Carte Verde. Mai multe informatii puteti gasi pe pagina de web a institutiei (www.baar.ro).

Expirat
referent de specialitate/daune externe  -  B.A.A.R

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close