Publicat 12 Iul 2019 | Reactualizat 11 Aug 2019 | Expiră 12 Aug 2019

Referent Constructii - Sediul Central (f/m)

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Noi, Lidl, suntem și anul acesta Angajator de Top în Romania și în Europa. Asta înseamnă că Lidl chiar este THE PLACE to work! Pentru că uneori ai nevoie de mai mult decât de un simplu job, Lidl este locul în care poți să îți construiești o carieră alături de o echipă super cool și într-un mediu modern. 
 
Ce vei face?  Vei adapta și implementa standardele companiei la legislația si condițiile naționale;  Vei verifica și urmări proiectele de construcții împreună cu birourile regionale de expansiune; • Vei efectua analize și studii tehnice; • Vei negocia cu diverși furnizori în scopul obținerii celor mai bune oferte de materiale de construcții; • Vei fi la curent cu cele mai inovatoare soluții în domeniu; • Vei iniția și dezvolta diverse proiecte speciale;  • Vei verifica și urmări costurile proiectelor; • Vei face vizite pe șantier. 
 
Ce așteptăm de la tine?  Să ai studii superioare finalizate, Facultatea de Construcții sau Facultatea de Arhitectură;   Să îți dorești să începi o carieră în domeniul construcțiilor;  Să dai dovadă de proactivitate, perseverență și orientare către rezultate;  Să ai spirit inovativ și antreprenorial, fiind în stare să găsești rapid soluții viabile;  Să fii un bun negociator cu excelente abilități de comunicare;  Să ai cunoștințe avansate de MS Office (Excel, PowerPoint);   Să cunoști limba engleză la nivel cel puțin mediu. Cunoștințele de limbă germană reprezintă un avantaj. 
 
Ce îți oferim?  Perspectiva unei cariere într-o companie multinațională de succes în piața de retail;  Asigurare privată de sănătate, deoarece ne gândim tot timpul la sănătatea ta;  Abonament de fitness pentru a putea fi tot timpul în formă;  Școlarizare într-o echipă dinamică și motivată pentru a putea performa la capacități maxime;  Mediu de lucru modern, plăcut și dinamic;  Salariu peste medie, corelat cu experiența, deoarece suntem unul dintre retailerii cu cele mai bune pachete salariale din Romania și știm să ne răsplătim pe măsură angajații;  Posibilitatea de a te implica în proiecte foarte dinamice și extrem de interesante. 
 
 
Ți-am trezit interesul? Atunci te rugăm să completezi formularul online de candidatură şi să ataşezi CV-ul în format Word sau Pdf, însoţit de o scrisoare de intenţie ce specifică poziţia pentru care aplici. Candidaturile incomplete sau incompatibile nu pot fi luate în considerare pentru următoarea etapă a procesului de recrutare.
Ai aplicat
Expirat
Referent Constructii - Sediul Central (f/m)  -  Lidl Discount S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close