Referent achizitii - materiale de constructii

SOFIMAT SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Studii superioare tehnice, de preferat constructii civile, industriale / instalatii pentru constructii;
Experienta in achizitia materialelor de constructii;
Cunoasterea pietei de materiale de constructii si a furnizorilor de servicii in constructii si instalatii;
Abilitati de lucru in echipa;
Abilitati de planificare si prioritizare pentru atingerea termenelor limita;
Abilitati de comunicare si negociere;
Cunostinte excelente operare PC (pachetul office)

Descrierea jobului

Constituire baza de date cu posibili ofertanti pe specialitati din domeniul constructiilor;
Pregatirea si trimiterea cererilor de oferte pe baza listelor de cantitati si proiecte primite de la proiectanti;
Selectia de oferte, negocierea preliminara conform cu specificatiile si standardele stabilite de companie;
Intocmirea analizelor comparative de pret si a conditiilor comerciale;
Analiza preliminara a contractelor de livrare produse sau prestari servicii;
Intocmirea referatelor de plata;
Urmarirea si verificarea conformitatii facturilor furnizorilor;
Urmarirea si evaluarea performantei furnizorilor in functie de problemele de calitate, aspectele financiare, timpul de aprovizionare si relatia comerciala;
Solutionarea rapoartelor privind neconformitatea materialelor ( notificare, negociere si solutionare cu furnizorii, plan de actiune de la furnizor pentru evitarea neconformitatilor in viitor, corectare documente) si asigurarea concordantei comenzii de achizitie cu factura comerciala emisa de furnizor, precum si conformitatea celorlalte documente insotitoare ale achizitiei: certificate de calitate, de conformitate si garantie, fisa tehnica, fisa tehnica de securitate, licente si autorizatii;
Supervizarea stadiului de livrare a tuturor comenzilor, datele de livrare si problemele de livrare;
Informarea conducerii cu privire la intazierile de livrare.

Beneficii:
Pachet salarial motivant
Posibilitate de dezvoltare profesionala
Laptop si telefon

Descrierea companiei

SOFIMAT LOGISTIC PARC
Sofimat - Logistic Park este unul din liderii regionali in domeniul asigurarii suportului dezvoltarii afacerilor in parcuri logistice. Sofimat - Logistic Park va ofera posibilitatea de a inchiria hale industriale, spatii de depozitare, spatii pentru productie, platforme betonate, cladiri administrative si birouri. Dezvoltarea parcului logistic s-a facut prin ample proiecte de investii derulate in perioada 2004 - 2010. Investitiile au fost canalizate spre constructia de facilitati noi, modernizarea celor existente, cresterea confortului, a dotarilor si utilitatilor necesare derulari si gazduiriii afacerilor de succes intr-un cadru adecvat. Toate acestea clasifica Sofimat - Logistic Park drept un parc logistic de nivel european.


Politica SC SOFIMAT privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “sda.ro” sau “sofimat.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companie.
Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in cadrul companiei , realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, fi comunicate in cadrul companiei si altor departamente, numai pentru scopurile mai sus mentionate, precum si autoritatilor publice, in baza unor solicitari legale. Compania a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs. personale, care vor fi stocate timp de 3 ani. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, etnie, rasă, orientare politică, religioasă, starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale.
Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre companiile din grupul companiei , va rugam sa va adresati ofiterilor nostri de protectie a datelor personale office@sda.ro sau office@sofimat.ro.
Publicat 16 mai 2022 Reactualizat 15 iun. 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.