Redactor/tehnoredactor carte (editură profil juridic)

Universul Juridic - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Constituie un avantaj:
Cunoașterea foarte bună a limbii române și a normelor de gramatică și ortografie în vigoare;
O bună cunoaștere a programelor de tehnoredactare, cunostințe foarte bune de operare PC;
Abilități de comunicare, bun organizator, meticulozitate, atenție și rigurozitate.
Cunoștințele privind terminologia juridică;
Experiență în domeniul editorial (redactare/tehnoredactare) de minim 3 ani; experiență în domeniul publicațiilor/titlurilor juridice.

Descrierea jobului

Prelucrează, din punct de vedere al formei și al continutului, manuscrisele cărților ce urmează a fi publicate - corectură de text, verificarea și eliminarea greșelilor de exprimare și de punctuație, verificarea notelor de subsol, verificarea corectitudinii noțiunilor și termenilor utilizați;
Alocă ISBN, trimite formularul pentru descrierea CIP către Biblioteca Naţională;
Prelucrează și exportă informații, de tip imagine și text, din fișiere lucrate în alte medii;
Procesează, verifică, adaptează și pregătește fișierele din punct de vedere tehnic;
Urmărește finalizarea proiectelor editoriale până în momentul apariției cărților;
Colaborează cu echipa redacțională în vederea finalizării sarcinilor atribuite.

Tipul jobului: Full-time (08:30-17:30, pauză de masă de o oră), post disponibil pentu București.

Descrierea companiei

Înființată în anul 2001, editura Universul Juridic a devenit unul dintre principalii actori ai pieței de carte juridică din România.

Poziția pe care o ocupă în acest moment editura pe piața de carte juridică se datorează bazelor solide care au fost puse încă de la înființare: respect, seriozitate în relațiile cu colaboratorii noștri și dorința de a dezvolta în permanență editura.

Disclaimer:
Stimat/ă candidat/ă,
Dorim să vă aducem la cunoștință că, începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. În acest context, compania noastră se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea datelor personale.
Dacă în urma lecturării prezentei politici ne transmiteți datele dvs. (sub forma unui Curriculum Vitae) printr-unul dintre multiplele canale puse la dispoziție, înseamnă că ați fost informat, în baza art. 13 din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, că vom colecta și prelucra datele dvs. cu caracter personal (nume, adresă de e-mail, număr de telefon, adresă de domiciliu etc.) cu scopul desfășurării procesului de recrutare și selecție inițiat de către reprezentanții companiei și că v-ați acordat consimțământul pentru acestea.
Subliniem faptul că vom utiliza aceste date numai în scopul pentru care au fost solicitate, respectiv pentru finalizarea procesului de recrutare. În acest sens, pe baza datelor și informațiilor pe care ni le furnizați în mod benevol și pentru a căror analiză avem acordul dvs., urmărim să determinăm dacă sunteți sau nu un candidat potrivit pentru posturile vacante din cadrul companiei, precum și să vă contactăm cu o propunere, în vederea stabilirii unui interviu sau cu scopul de a vă solicita/furniza informații suplimentare legate de oferta noastră. Menționăm că nu vom furniza niciunei terțe persoane informațiile puse la dispoziție de dvs., cu excepțiile prevăzute de dispozițiile legale.
În cadrul companiei noastre, recrutarea se realizează intern și, prin urmare, informația nu părăsește limitele fizice și digitale ale acesteia. În interiorul companiei, persoanele expuse la aceste date sunt membrii departamentului de resurse umane (responsabili ai zonei de recrutare); managerii departamentelor cu locuri de muncă vacante, din cadrul companiei, persoane ce joacă rol de factor de analiză și decizie în procesul de recrutare. Ca măsură de protecție, întreg personalul implicat în acest proces este instruit corespunzător în materie de protecție a datelor și înțelege riscul compromiterii.
De asemenea, este foarte important pentru noi ca dvs. să cunoașteți faptul că aveți în orice moment dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita ștergerea datelor și dreptul de opoziție.
Pentru oricare dintre motivele de mai sus, precum și pentru a vă exercita drepturile garantate de legea privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă rugăm să vă adresați responsabilului pe partea de protecție a datelor din cadrul companiei noastre.

Publicat 23 iun. 2021 Reactualizat 21 iul. 2021 Expiră 23 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos