Publicat 02 Nov 2020 | Reactualizat 30 Nov 2020 | Expiră 03 Dec 2020

Redactor carte juridică

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Te vrem în echipa Universul Juridic!
Suntem în căutarea viitorilor colegi care să aducă entuziasm, energie, profesionalism și voie bună în conturarea poveștii noastre. Dacă ai tendința dе a-ți corecta mereu prietenii, îți place să citești și observi cu ușurință greșelile din cărți, ești pasionat dе domeniul juridic și îți place să fii conectat, ai toate calitățile necesare pentru a face parte din echipa noastră!

Cerințe:
- să fi absolvit facultatea dе drept;
- să ai cunoștințe temeinice dе gramatică a limbii române;
- să ai cunoștințe dе utilizare a pachetului Office;
- să ai simț estetic, creativ și o mare atenție la detalii;
- să fii o fire deschisă, dornică dе a învăța lucruri noi și să îți placă lucrul în echipă;
- să deții abilități dе comunicare și organizare;
- să ai abilități dе planificare și prioritizare a proiectelor în lucru;
- să fii pasionat dе domeniul juridic, interesat dе cercetare juridică, să faci conexiuni și să ai capacitate dе înțelegere, analiză și prelucrare a textelor juridice (legislație, doctrină și jurisprudență);
- experiența în domeniu este întotdeauna bine-venită, însă, dacă îți dorești acest job, ești optimist și responsabil, te vom învăța cu drag tot ceea ce ar trebui să știi.

Descrierea jobului

Ce prеsupunе acеst job:
- să rеdactеzi cărți, articolе dе revistă și altе matеriаle care urmează а fi publicаte;
- să аi un rol activ în toate aspеctelе privitoare la cărțile de care răspunzi, atât în relația cu colaboratorii, cât și în relația cu celelalte departamente (design, tehnoredactori, marketing, online, distribuție etc.);
- să propui spre publicare articole pe teme juridice de interes.

Ce oferim:
- atmosferă de lucru plăcută, alături de o echipă tânără, entuziastă;
- oportunitatea de a-ți dezvolta o carieră în mediul juridic;
- oportunitatea de a crește într-un mediu în plină dezvoltare și de a intra în contact cu oameni creativi;
- spațiu de lucru central, situat în imediata apropiere a mallului Afi Palace Cotroceni.

Tipul jobului: Full-time (08:30-17:30, pauză de masă de o oră), post disponibil pentru București.

* Ne rezervăm dreptul de a răspunde doar candidaților selectați.
Etapa 1: screening CV-uri depuse, selecţie candidaţi. Etapa 2: contactare pe e-mail în vederea susţinerii unui test (corectură text conform standarde). Etapa 3: verificare test (admis sau respins), contactare candidaţi admişi (3-15 zile de la trimiterea testului corectat); oferire feedback candidați respinși (pe e-mail, 3-15 zile de la trimiterea testului corectat). Etapa 4: interviu la sediul editurii (doar candidații care sunt contactați telefonic) cu Managerul HR şi un coordonator din redacţie.

Descrierea companiei

Disclaimer:
Stimat/ă candidat/ă,
Dorim să vă aducem la cunoștință că, începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. În acest context, compania noastră se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea datelor personale.
Dacă în urma lecturării prezentei politici ne transmiteți datele dvs (sub forma unui Curriculum Vitae) printr-unul dintre multiplele canale puse la dispoziție, înseamnă că ați fost informat în baza art. 13 din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, că vom colecta și prelucra datele dvs. cu caracter personal (nume, adresa de email, număr de telefon, adresă de domiciliu, etc.) cu scopul desfășurării procesului de recrutare și selecție inițiat de către reprezentanții companiei și că v-ați acordat consimțământul pentru acestea.
Subliniem faptul că vom utiliza aceste date numai în scopul pentru care au fost solicitate, respectiv pentru finalizarea procesului de recrutare. În acest sens, pe baza datelor și informațiilor pe care ni le furnizați în mod benevol și pentru care avem acordul dvs de analiză, urmărim să determinăm dacă sunteți sau nu un candidat potrivit pentru posturile vacante din cadrul companiei, precum și pentru a vă contacta cu o propunere, în vederea stabilirii unui interviu sau cu scopul de a vă solicita / furniza informații suplimentare legate de oferta noastră. Menționăm că nu vom furniza niciunei terțe părți informațiile puse la dispoziție de dvs, cu excepțiile prevăzute de dispozițiile legale.
În cadrul companiei noastre recrutarea se realizează intern și prin urmare informația nu părăsește limitele fizice și digitale ale acesteia. În interiorul companiei, persoanele expuse la aceste date sunt membrii departamentului de resurse umane (responsabili ai zonei de recrutare); managerii departamentelor cu locuri de muncă vacante, din cadrul companiei, persoane ce joacă rol de factor de analiză și decizie în procesul de recrutare. Ca măsură de protecție, întreg personalul implicat în acest proces este instruit corespunzător în materie de protecţia datelor şi înţelege riscul compromiterii.
De asemenea, este foarte important pentru noi ca dvs să cunoașteți faptul că aveți în orice moment dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita ștergerea datelor și dreptul de opoziție.
Pentru oricare din motivele de mai sus precum și pentru a vă exercita drepturile garantate de legea privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă rugăm să vă adresați responsabilului pe partea de protecție a datelor din cadrul companiei noastre.


Înființată în anul 2001, editura Universul Juridic a devenit unul dintre principalii actori ai pieței de carte juridică din România.
Poziția pe care o ocupă în acest moment editura pe piața de carte juridică se datorează bazelor solide care au fost puse încă de la înființare: respect, seriozitate în relațiile cu colaboratorii noștri și dorința de a dezvolta în permanență editura.

Expirat
Redactor carte juridică  -  Universul Juridic

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close