Publicat 03 Ian 2019 | Expiră 03 Feb 2019

Recrutam personal pentru agricultura- Anglia

400 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa fie pregatit pentru munca , apt de munca in agricultura, motivat, ambitios.Experienta in agricultura nu este obligatorie dar poate fi un avantaj.

Descrierea jobului

MUNCESTE CU NOI IN 2019
Locuri de munca valabile:culesul capsunilor, zmeurei, afinelor si in sere la ingrijirea plantelor.
Aplica pentru un interviu - 2019
Pentru a aplica sa lucrezi cu noi trebuie sa trimiteti CV-ul dumneavoastra.

Descrierea companiei

Edward Vinson este o companie bine stabilita care creste si distribuie fructe moi si plante. Edward Vinson angajeaza in fiecare an aproximativ 700 de muncitori sezonieri. Compania recruteaza direct fara comision sau alte costuri adaugate. Sezonul dureaza de la 2 pana la 6 luni .Cunoasterea limbii engleze nu este obligatorie.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Recrutam personal pentru agricultura- Anglia  -  Edward Vinson Ltd