Recruitment Consultant

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Gi Group este o companie de top in domeniul furnizarii serviciilor de resurse umane, cu o prezenta in peste 57 de tari la nivel global si cu un istoric de peste 10 ani pe piata din Romania.

Suntem in cautarea unui nou coleg/a, cu experienta in domeniu (minimum 12 luni), pasionat de interactiunea si comunicarea cu oamenii.
Suntem o echipa tanara, dar profesionista si garantam o experienta semnificativa, daca ni te alaturi!
Rolul pe care îl oferim, are deschidere către diverse domenii de activitate, atât pentru Permanent Placement cât și pentru Temporary Workforce.
Vei avea ocazia sa gestionezi un proces de recrutare end-to-end, pentru roluri din domenii diversificate, precum: productie, logistica, BPO, financiar-contabil, bancar, administrativ, sales, tehnic, etc.

De asemenea, vei fi responsabil de:

Client management – identificarea nevolior clientului si consiliere oferita pe toata durata unui proces de recrutare;
Identificarea actiunilor si canalelor de recrutare potrivite pentru proiectele active;
Derularea activa a proceselor de recrutare si hunting;
Monitorizarea pietei fortei de munca si implicare in definirea strategiei echipei.

☎Poți trimite CV-ul tău, actualizat, pe adresa daniela.corcau@gigroup.com

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 15 oct. 2021 Expiră 14 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos