Publicat 14 Feb 2019 | Reactualizat 16 Mar 2019 | Expiră 17 Mar 2019

Recruiter

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ne dorim :
- 1+ an de experienta in recrutare;
- Sa ai o atitudine pozitiva si sa fii pasionat/a de interactiunea cu oamenii;
- Sa fii sociabil/a si sa transmiti siguranta candidatilor;
- Sa iti poti organiza timpul asa incat la sfarsitul zilei sa pleci cu zambetul pe buze.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- In calitate de recruiter, vei fi prima persoana din cadrul companiei cu care potentialii angajati vor interactiona, asadar principala ta responsabilitate va fi reprezentarea imaginii Valoris Center in fata candidatilor;
- Vei cauta cei mai buni candidati pentru pozitiile deschise (sourcing);
- Te vei asigura de respectarea strategiei de recrutare, selectie, instruire si integrare in cadrul companiei pentru noii angajati;
- Vei programa si sustine interviurile cu cei recrutati si te vei asigura ca acestea sunt corelate cu nevoile interne de recrutare;
- Experienta in recrutarea de volum reprezinta un real avantaj.

Beneficii:
- colectiv vesel si prietenos (aprox. 300 de colegi);
- o echipa de recruiteri pozitivi + „can do attitude”;
- acces la biblioteca Bookster;
- abonament la clinica de sanatate Regina Maria;
- sansa de a te dezvolta si a creste impreuna cu noi.

Succes!

Descrierea companiei

Activam de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 2 sedii in Bucuresti si Valcea.

Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.)

Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.

Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.

Valoris Center reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa isi dezvolte cunostintele. In plus, programul este flexibil si ai posibilitatea de a lucra part time sau full time.

Expirat
Recruiter  -  VALORIS CENTER

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close