Recruiter - Iasi

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

GiGroup Iasi angajeaza Recruiter.
Dacă ești pasionat de domeniul resurselor umane și îți dorești să înveți și partea practică, înseamnă că avem oportunitatea perfectă pentru tine!
Vei fi responsabil de partea de generare de candidati, ceea ce inseamna ca trebuie sa iti placa sa vorbesti si sa interactionezi cu oamenii.
Iti oferim un rol foarte activ, in cadrul echipei noastre, rol in care trebuie sa dai dovada de initiativa si energie.
Nu te speria, vei avea parte de tot sprijinul nostru si mai mult decat atat, vei avea posibilitatea sa pui bazele unei frumoase cariere in resurse umane.

Descrierea jobului

Suntem o echipa de oameni carora le place sa lucreze cu oameni!
Oferim un mediu de lucru foarte placut si experiente din care ai numai de invatat.
Asta este principalul nostru criteriu de selectie pentru un nou coleg.
Daca vrei sa faci performanta in recrutare, vino sa lucrezi cu noi!
Tot ce asteptam de la tine, este:
- minim 6 luni experienta pe o pozitie asemanatoare
- pasiune pentru HR
- adaptabilitate si initiativa
- spirit de echipa
- placere de a relationa si comunica

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala. Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi - Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305.
Publicat 26 oct. 2021 Expiră 25 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos