Publicat 20 Ian 2020 | Reactualizat 17 Feb 2020 | Expiră 20 Feb 2020

Receptionist

1 post
Expirat
Cerinte limba germana la nivel mediu.
Experienta de munca nu este necesara (dar reprezinta un avantaj).

Este important pentru noi sa fiti multumiti de jobul pe care il doriti. Speram ca munca va fi mai eficienta daca ceea ce faceti este si o pasiune, o placere nu doar un job.

Vă oferim în afară de o plată corectă și cazare, împrejurimi frumoase, o echipă colegială și un mediu de lucru plăcut. Cerinte limba germana la nivel mediu.
Experienta de munca nu este necesara (dar reprezinta un avantaj).

Căutăm pentru orasul Schliersee (50 km de München, Pensiunea Freudenberg cu 75 de paturi) din 20. aprilie 2020 pina 18. octombrie 2020 angajați prietenoși și dedicați, cu spirit de echipa:

Vă oferim în afară de o plată corectă și cazare, împrejurimi frumoase, o echipă colegială și un mediu de lucru plăcut. Food & more GmbH (filială 100% a HypoVereinsbank și membru al grupului UniCredit) este un furnizor de servicii de top în domeniul serviciilor de catering.

În calitate de furnizor intern, ea supervizează centrul de instruire și pensiunile HypoVereinsbank (UniCredit).
Expirat
Receptionist  -  Food & more GmbH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close