Publicat 20 Mar 2017 | Reactualizat 20 Apr 2017 | Expiră 21 Apr 2017

RECEPTIONIST (SYNEVO BUCURESTI, GALATI, CRAIOVA)

9 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul /a la postul de RECEPTIONER/ A in cadrul laboratorului SYNEVO va fi o persoana entuziasta, motivata, cu abilitatea de a asimila si de a invata rapid un soft specializat pe activitatea de laborator, in acelasi timp cu placerea de a lucra pentru oameni, de a empatiza si de a reactiona rapid in functie de nevoi; persoana RECEPTIONER /A va avea capacitate de analiza situationala, va fi a persoana asertiva, pozitiva, zambitoare si calma.

Va fi absolvent de studii superioare ( o anumita afinitate cu domeniul medical ar fi un avantaj).

Va fi un bun utilizator al computerului;

Va cunoaste o limba straina.Persoana angajata ca RECEPTIONER/A va gestiona activitatea de front-desk a centrului, va informa pacientii cu privire la investigatiile oferite, la protocolul de recoltare a probelor biologice, la programul de lucru si la termenele de eliberare a rezultatelor. De asemenea, va avea atributii in ceea ce priveste casieria, arhiva de rezultate si activitatea de secretariat si va gestiona permanent sistemul de sondare a opiniei pacientilor vis-a vis de calitatea serviciilor oferite de catre laboratorO cultura organizationala bazata pe tranparenta, deschidere, incredere reciproca si un loc de munca la care sa vii cu placere.

www.synevo.ro

Descrierea companiei

Synevo este un brand international specializat in servicii de laborator medical, prezent in Romania, Germania, Ukraina, Belarus, Polonia, Republica Moldova (cu proiecte de extindere in Bulgaria, Turcia si Serbia).

In Romania, Synevo reprezinta o retea de 16 laboratoare si peste 60 de centre de recoltare, care ofera de la teste uzuale pana la teste de diagnostic avansat, inca din anul 1995. Cu aproape 1000 de angajati, o paleta de investigatii de peste 2000 teste si 7.800.000 analize medicale/ an, Synevo Romania este cel mai mare prestator integrat de servicii de laborator medical, avand totodata o unitate centrala de referinta - Laboratorul Central (platforma Comerciala Militari).


La baza succesului nostru stau: calitatea serviciilor, colaborarea permanenta cu medicii clinicieni, si nu in ultimul rand, dorinta noastra de a contribui la evolutia dezvoltarii calitative a serviciilor medicale din Romania.

Puteti citi mai multe informatii despre noi pe pagina noastra: www.synevo.ro

Expirat
RECEPTIONIST (SYNEVO BUCURESTI, GALATI, CRAIOVA)  -  SC SYNEVO ROMANIA SRL