Publicat 04 Aug 2020 | Reactualizat 11 Aug 2020 | Expiră 12 Aug 2020

Receptioneri - Amfiteatru Belvedere Panoramic Olimp

6 posturi
Expirat
Tanar, dinamic, comunicativ si zambitor!
Daca te regasesti in descrierea de mai sus, nu ezita sa aplici pentru un job extrem de frumos, pe litoralul romanesc! Responsabilitati generale:

	preluarea si inregistrarea rezervarilor de la clienti;
	primirea si cazarea clientilor;
	intocmirea actelor necesare cazarii clientilor
	promovarea serviciilor oferite clientilor;
	solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor inregistrate; 
	CUNOASTEREA PROGRAMULUI OPERA PREZINTA AVANTAJ
 A fost odată ca niciodată și… va mai fi! Celebrul complex hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic, supranumit și perla litoralului românesc, a revenit la viața! Cu o nouă înfățișare, însă ținând cont de valorile sale istorice și cu un nou nume, care să simbolizeze un tribut adus Mării Negre, Phoenicia Blue View Resort își redeschide porțile.
Amplasat în stațiunea Olimp, cu o suprafață de aproximativ 47.000 mp și un număr total de peste 1500 locuri de cazare, complexul de 4 stele pune, anul acesta, la dispoziția oaspeților o plajă privată, 4 piscine, 2 restaurante, 2 baruri și o cafenea, dar și numeroase alte facilități. Este un loc care impresionează prin grandoarea sa dar și prin designul deosebit, care te duce cu gândul la stilul romantic francez.
Expirat
Receptioneri - Amfiteatru Belvedere Panoramic Olimp  -  PHOENICIA HOTELS

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close