de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 03 Mai 2019 | Expiră 03 Iun 2019

RECEPTIONERA Salon Spa -Piata Unirii

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Salon Sandal Spa cauta receptionera, cu experienta minim 1 an, ambient de lucru placut.


Responsabilitati
- efectuarea de programari telefonice
- incasarea contravalorii serviciilor salonului
- acordarea de informatii referitoare la serviciile oferite de salon
- activitati de protocol
- managementul activitatii
- 2 weekenduri pe luna(sambata)

Cerinte
- bacalaureat/ studii superioare
- limba engleza (obligatoriu),cunosterea oricarei alte limbi in plus constituie un avantaj
- abilitati de comunicare cu clientii, sociabila, educate, atitudine proactive, constinciozitate, Spirit de echipa, Pozitivism, Corectitudine, Profesionalism
- aspect placut si ingrijt;

Descrierea jobuluiOferim:
- avantajul de a face parte dintr-o echipa tanara si competitiva
- contract de munca

Descrierea companiei

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri !

La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul. Specialiştii noştri sunt gata să-ţi ofere consilierea de care ai nevoie pentru a avea un corp tonifiat şi un ten luminos ! Te aşteptăm cu o gamă variate de tratamente corporale, diverse tipuri de masaj, tratamente cosmetice, machiaj pentru diverse ocazii, promoţii şi oferte speciale pentru evenimente !

Detaliile fac diferenţa ! Clienţii noştri se relaxează cu muzică de bună calitate şi beneficiază de aromoterapie cu ajutorul unor esenţe deosebite. Aromoterapia însoţeşte majoritatea ritualurilor şi tratamentelor!

Nu credem doar în relaxarea sau tonifierea corpului, ci şi în beneficiile psihice extraordinare ale tratamentelor SPA, ce îmbină farmecul orientului şi ştiinţa vestului !

Expirat
RECEPTIONERA Salon Spa -Piata Unirii  -  YAY SANDAL SPA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close