Publicat 09 Mai 2013 | Expiră 10 Iun 2013

Receptioner/a Hotel 4* Eforie Nord

2 posturi | 0 aplicanți
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Proactiv, responsabil, cu experienta minim 1 an in receptie hotel.
• Studii medii liceu teoretic;
• Curs international de receptie THR;
• Buna comunicare interpersonala si relationala;
• Cunostinte medii-avansate a cel putin doua limbi straine de circulatie;
• Cunostinte medii-avansate de operare pe calculator;
• Notiuni de operare casa de marcat si POS;
• Initiativa si buna conlucrare in echipa;
• Adaptarea la un program flexibil si prelungit.

Descrierea jobului

Sarcini specifice activitatii de receptie hotel, rezervari, incasari, alocare camere, supravegherea circulaţiei persoanelor în hotel, prin identificarea clienţilor, a vizitatorilor şi a celor care nu fac parte din aceste două categorii, pentru a asigura securitatea clienţilor mai ales prin interzicerea accesului străinilor în zona spaţiilor de cazare
Efectuarea serviciilor suplimentare specifice sectorului de recepţie: furnizarea de informaţii, transmiterea de mesaje,
Sortarea şi distribuirea coresponedenţei,
Rezervarea de mese la restaurante, de bilete la mijloacele de transport în comun, etc.
Coodonarea activităţii “serviciului de hol” prin supervizarea directă a “personalului în uniformă” (portar-uşier , bagajist, curier, comisioner, liftier, voiturier), care efectuează la rândul lui o serie de servicii suplimentare: transportul bagajelor, curieratul, comisioneratul, comenzi de taxi, etc.

Descrierea companiei

Compania Briza Marii Negre din Eforie Nord a inaugurat in anul 2003, Hotelul Mirage. Localizat la aproximativ 50 m de plaja si clasificat la categoria 4 stele, acesta ofera servicii turistice de cazare si restauratie la standarde internationale. Capacitatea de cazare consta in 65 de camere duble standard si 12 apartamente, prevazute cu balcon, baie cu cabina de dus, televizor si cablu tv, telefon, minibar, aer conditionat.

In perioada 26.05.2011 – 25.01.2013, S.C. Briza Marii Negre S.R.L. a implementat proiectul “Crearea si dotarea Bazei de Tratament, Recuperare si Balneoterapie Mirage, Eforie Nord”, finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013. Obiectivul principal al proiectului se refera la valorificarea in scop turistic a resurselor naturale ale statiunii balneoclimaterice Eforie Nord iar obiectivul specific al proiectului este reprezentat de diversificarea serviciilor turistice oferite de catre Compania Briza Marii Negre.

Odata cu inaugurarea noului Centru de Sanatate MirageMedSPA, in luna aprilie 2013, structura de cazare din cadrul complexului Mirage MedSPA Hotel, isi va primi oaspetii romani si straini intr-o ambianta noua, camerele si ariile publice fiind supuse unui amplu proces de renovare.

Cu o suprafata de 2700 de metri patrati dispusa pe 3 nivele, 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda, dusuri ciclonice, fantana de gheata, si o piscina cu apa sarata prevazuta cu Jacuzzi incorporat, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, Mirage MedSPA se distinge in peisajul centrelor de sanatate de pe litoralul romanesc al Marii Negre prin abordarea holistica a oaspetilor sai.

Expirat
Receptioner/a Hotel 4* Eforie Nord  -  Mirage MedSPA Hotel