RECEPTIONERA CLINICA DE CHIRURGIE ESTETCA

Luxury Aesthetics - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Renumita clinica de chirurgie estetica din Bucuresti isi extinde echipa si este in cautare de personal pentru Frontdesk si activitati de secretariat.
Dacă te tenteaza sa activezi in domeniul medicinii estetice, îți place să lucrezi într-o echipă tânără, dinamica și orientată spre succes, atunci te invităm să aplici pentru postul de RECEPTIONERA!
Ne dorim o colega tanara, dinamica, pozitivă, cu abilități de comunicare și orientata spre dezvoltare profesionala.
Conditii: Program 8 ore zilnic, de luni pana vineri. Salariu atractiv! Ambient de lucru placut, locatie de top, echipă de profesionisti care te va sustine pe tot parcursul procesului de integrare.
CERINTE:
- Studii medii/superioare
- Aspect fizic placut, prestanta si tinuta adecvata
- Abilitati excelente de comunicare, promovare si organizare
- Cunostinte de limba engleza, nivel mediu
- Cunostinte medii de operare PC
- Personalitate vesela, optimista, amabila, cu atitudine pozitiva privind relationarea intr-un mod constructiv si non-conflictual cu pacientii, angajatii si colaboratorii clinicii
-Respectarea programului de lucru si a sarcinilor postului
- Adapatabilitate la un ritm de lucru alert
- Seriozitate, flexibilitate,integritate, corectitudine
- Puternica orientare către pacient
- Receptiva la asimilarea cunostintelor noi din sfera medical-esteticaDescrierea jobului

RESPONSABILITATI:
- Intampinarea pacientilor si activtati de protocol
- Organizarea si monitorizarea circuitului pacientilor in clinica
- Activitati de Frontdesk (inmanarea formularelor ce trebuie completate de pacienti, preluarea apelurilor telefonice, realizarea programarilor in soft, confirmari telefonice, trimiterea SMS-urilor catre baza de date, etc) si Secretariat
- Consilierea pacientilor si promovarea către acestia a produselor si serviciilor medicale oferite în cadrul clinicii
BENEFICII:
- Pachet salarial atractiv si bonusuri
- Posibilitatea dezvoltarii carierei intr-un mediu profesionist, pozitiv si cu perspective de evolutie.
- Indiferent de experienta ta profesionala, vei avea parte de training si instruire cu privire la serviciile medicale pe care le oferim, astfel incat sa te regasesti imediat in profilul de activitate al clinicii si sa te integrezi in atmosfera minunata creata de echipa noastra. Stim ca un nou inceput este mereu o provocare si iti vom fi alaturi pe tot parcursul procesului de integrare.

Descrierea companiei

Clinica medicala privata de chirurgie plastica, ce va ofera servicii personalizate si avansate in medicina si chirurgia estetica.
Cu o experienta de peste 13 ani in domeniul medicinei estetice si mii de pacienti multumiti, suntem orientati catre dezvoltarea permanenta pentru a oferi pacienților tot ce este mai bun: o echipă medicală specializată, cabinete dotate la cele mai inalte standarde si tehnologii revoluționare de tratament.
In cadrul clinicii noastre vei avea ocazia sa beneficiezi de cele mai noi si performante tratamente de chirurgie estetica si echipamente medicale in domeniul esteticii faciale si corporale.

Publicat 26 ian. 2022 Reactualizat 23 feb. 2022 Expiră 25 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.