Publicat 10 Mai 2019 | Reactualizat 09 Iun 2019 | Expiră 10 Iun 2019

Receptionera centru de recoltare

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti o persoana entuziasta, care lucreaza cu placere pentru oameni, empatica, zambitoare si calma?

Vino in echipa Synevo unde vei gasi colegi tineri si prietenosi, un program de mentorat care te va ajuta sa te perfectionezi in acest domeniu, echipamente si materiale de lucru de calitate.

Vei fi responsabil/a de: informarea pacientilor cu privire la serviciile medicale oferite, protocolul de recoltarea probelor biologice, programul de lucru al centrului, eliberarea rezultatelor, incasarea contravalorii serviciilor si arhivarea documentelor specifice.

Iti oferim un program de lucru avantajos, salariu competitiv cu bonusuri periodice si posibilitatea unei cariere intr-o companie de succes in domeniul medical.

Descrierea companiei

Synevo este liderul în diagnostic de laborator în România și oferă peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2017, Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 78 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând aproape 15 milioane de teste. Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro.

Expirat
Receptionera centru de recoltare  -  SYNEVO ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close